«Έδεσε» Αντόνιο η Γουέστ Χαμ!
Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μίκαιλ Αντόνιο έως το καλοκαίρι του 2021 ανακοίνωσε η Γουέστ Χαμ!
Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μίκαιλ Αντόνιο έως το καλοκαίρι του 2021 ανακοίνωσε η Γουέστ Χαμ!
Κάθε άλλο παρά συμβιβασμένος στην ιδέα του υποβιβασμού είναι ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Χαλ θα μεταβεί στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας με αυτοπεποίθηση για τη νίκη.
Με κομμένη την ανάσα περιμένει ο Αντόνιο Κόντε την αυριανή (12/5) εκτός έδρας αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Γουέστ Μπρομ! Ο Ιταλός τεχνικός έδωσε το σύνθημα νίκης που θα «στέψει» -και μαθηματικά -την ομάδα του Πρωταθλήτρια Αγγλίας!
Το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Λάζαρ Μάρκοβιτς στο γόνατο είναι ιδιαίτερα σοβαρό, με αποτέλεσμα να τον θέσει νοκ- άουτ από τις τελευταίες, κρίσιμες υποχρεώσεις της Χαλ στο πρωτάθλημα!
Περιθώριο μόλις μίας εβδομάδας έχει ο Ρος Μπάρκλεϊ για να απαντήσει στην πρόταση επέκτασης που του έχει καταθέσει η Έβερτον! Ο Ρόναλντ Κούμαν ξεκαθάρισε πως δεν θα περιμένει επ’ αόριστον τον Άγγλο μέσο, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα…
Αμετακίνητη στην απόφασή της να διατηρήσει την ονομασία «Στάμφορντ Μπριτζ» και στο νέο της γήπεδο εμφανίζεται η Τσέλσι!
Δημοσίευμα της «Mirror» αναφέρει ότι οι Γουέστ Χαμ, Νιούκαστλ και Μπράιτον, έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Καμία πρόθεση να δει την ομάδα του να γίνεται… μέλος της φιέστας της Τσέλσι δεν έχει ο Τόνι Πιούλις, ξεκαθαρίζοντας ότι η Γουέστ Μπρομ θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (12/5) στα ίσα τους Λονδρέζους αδιαφορώντας για το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι εξασφαλίζουν- με νίκη- τον τίτλο.
Με αφορμή την έρευνα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA) για τη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο πρόεδρος της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA), Γκρεγκ Κλαρκ, προέβη σε επίσημη τοποθέτηση, τονίζοντας ότι ο σύλλογος φέρει την αμέριστη ευθύνη όλων των υποχρεώσεων που προκύπτουν από αυτή.
Πρόθυμος να... θυσιάσει το όμορφο ποδόσφαιρο στο «βωμό» της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ εμφανίστηκε ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Σαμ Άλαρνταϊς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του εντός έδρας ματς της Κυριακής (14/5) με τη Χαλ.