Περιμένει περισσότερα από Ζαχά ο Αλαρντάις
Αυξημένες θα είναι οι απαιτήσεις του Σαμ Αλαρντάις προς τον Γουίλφριντ Ζαχά, σε περίπτωση που ο Ιβοριανός εξτρέμ υπογράψει νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας.
Αυξημένες θα είναι οι απαιτήσεις του Σαμ Αλαρντάις προς τον Γουίλφριντ Ζαχά, σε περίπτωση που ο Ιβοριανός εξτρέμ υπογράψει νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας.
Ακόμα μία ομάδα, η οποία έχει την επιθυμία να εντάξει στο δυναμικό της τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, φέρεται να είναι η Τσέλσι, βάσει δημοσιεύματος της «tuttomercatoweb.com».
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ την Κυριακή (21/5) κόντρα στην Έβερτον, ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, αποκάλυψε ότι η οριστική απόφαση για την παραμονή του ή μη στο σύλλογο θα ξεκαθαριστεί ύστερα από τον τελικό του FA Cup απέναντι στη συμπολίτισσα, Τσέλσι.
Με σχετική ευκολία φρόντισε ο προπονητής της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου, να εξωτερικεύσει τις σκέψεις του αναφορικά με την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.
Σε συνέντευξη που έδωσε στους «Times», ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι ο επόμενος προπονητής που θα επιθυμούσε να αναλάβει μετά από εκείνον την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ δεν είναι άλλος από τον θρύλο της ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ.
Να αφήσει πίσω η ομάδα του τη χθεσινή (18/5) εντός έδρας «βαριά» ήττα (6-1) από την Τότεναμ και να ολοκληρώσει τη χρονιά με μία νίκη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Μπόρνμουθ (ξανά στο «Κινγκ Πάουερ») επιθυμεί ο προπονητής της Λέστερ, Κρεγκ Σέικσπιρ.
Εμβρόντητος έμεινε με τα κατορθώματα του Χάρι Κέιν ο προπονητής του στην Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, όπως ο ίδιος ο Αργεντινός δήλωσε μετά τη λήξη του εμφατικού 6-1 υπέρ των «σπιρουνιών» στο «Κινγκ Πάουερ» με αντίπαλο τη Λέστερ.
Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη σεζόν 2016-2017 παρέλαβε ο Άντερ Ερέρα σε σχετική εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος για να τιμήσει τους διακριθέντες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ πέρασε ο Χάρι Κέιν πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ απέναντι στην Λέστερ, με την Τότεναμ να περνάει από το “King Power” με το εντυπωσιακό 6-1, που θα μπορούσε να πει κανείς πως είχε ύφος... τιμωρίας για το περσινό πρωτάθλημα που της στέρησε.
Την επιθυμία του να δει τον Μεσούτ Εζίλ να φορά τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε ο Γιούλιαν Ντράξλερ.