Τάσεις αποχώρησης από Βεράτι
Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Equipe» αναφέρει ότι ο Μάρκο Βεράτι εξέφρασε στους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα.
Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Equipe» αναφέρει ότι ο Μάρκο Βεράτι εξέφρασε στους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα.
Την αρνητική απάντηση της Γιουβέντους σε προσφορά 50 εκατομμυρίων ευρώ για τον Άλεξ Σάντρο εισέπραξε η Τσέλσι, όπως μετέδωσε το γνωστό ιταλικό Μέσο «Gazzetta dello Sport».
Σε παύση του... μεταγραφολογικού πυρός γύρω από το όνομά του προέβη ο μέσος της Λέστερ, Ριγιάντ Μαχρέζ, τονίζοντας ωστόσο συγχρόνως, ότι ήρθε κατά τα φαινόμενα το πλήρωμα του χρόνου, ώστε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ως την πιο λανθασμένη στην αγωνιστική του σταδιοδρομία έχρισε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ την επιλογή του να αγωνιστεί στην Κρίσταλ Πάλας, όπως ο ίδιος δήλωσε στη γνωστή γαλλική εφημερίδα «L' Equipe».
Κατηγορηματικά αντίθετος στα σενάρια πώλησης του Άγγλου διεθνούς τερματοφύλακα της Στόουκ, Τζακ Μπάτλαντ, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Πίτερ Κόουτς μιλώντας σε γνωστό βρετανικό Μέσο.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας, Έιντι Μπόθροϊντ, αποφάσισε να επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές του να συζητούν για το μέλλον τους με τους εκπροσώπους τους, ακόμα και κατά τη διάρκεια του φετινού Euro U-21 που θα διεξαχθεί στην Πολωνία!
«Ανοιχτό» το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στη Μίλαν άφησε ο άσος της Λειψίας, Εμίλ Φόρσμπεργκ, με την επιλογή της Άρσεναλ, η οποία επίσης ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, να μην τον «συγκινεί» ιδιαίτερα.
Το ενδιαφέρον και των τριών «μεγάλων» συλλόγων της Πορτογαλίας, φαίνεται πως έχει τραβήξει ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοέλ Περέιρα.
Μία ύστατη προσπάθεια να αποτρέψει τον Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν από το να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Άρσεναλ, υπογράφοντας συμβόλαιο μαζί της, αναμένεται να κάνει η Λίβερπουλ.
Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Χάμες Ροντρίγκεζ από τη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως μπαίνει εκ νέου η Τσέλσι.