Το δώρο της Άρσεναλ στον Μπάρι (pic)
Ο Γκάρεθ Μπάρι βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (25/9) στην κορυφή της λίστας των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και η Άρσεναλ φρόντισε να τον τιμήσει με ένα ιδιαίτερο δώρο.
Ο Γκάρεθ Μπάρι βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (25/9) στην κορυφή της λίστας των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και η Άρσεναλ φρόντισε να τον τιμήσει με ένα ιδιαίτερο δώρο.
Την ανάγκη βελτίωσης στο αμυντικό κομμάτι επεσήμανε μεταξύ άλλων ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Σιμόν Μινιολέ.
Χαρούμενος με την απόφαση της FA να μην τον τιμωρήσει για την αποβολή του στο ματς της Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Εκτός από κορυφαίος προπονητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μέσω της οργάνωσης «Make a Wish» παραχώρησε συνέντευξη σε έναν μικρό θαυμαστή του που πάσχει από νοητικά προβλήματα.
Την άποψή του για τη φάση με τον Μουστάφι εξέφρασε ο Τζέι Ροντρίγκεζ.
Τους οπαδούς της που θα ταξιδέψουν στην Μόσχα προειδοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο πριν την αυριανή αναμέτρηση με την τοπική ΤΣΣΚΑ.
Καλάθια με το πόδι από απόσταση, στόχος, ακρίβεια... Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Τσέλσι συμμετείχαν σε βίντεο των Dude Perfect με διάφορες «αποστολές» στο προπονητικό κέντρο των «μπλε» και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.
«Βολές» κατά του Λούις φαν Χαλ έριξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Άντναν Γιανουζάι.
Όντας από τους πρώτους που επικοινώνησαν μαζί του μόλις ξεκαθάρισε η κατάσταση, ο Σεσκ Φάμπρεγας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντιέγκο Κόστα, άφησε να εννοηθεί ότι θα του λείψει πολύ η συνεργασία τους στο γήπεδο και τόνισε πως ήταν λάθος η όλη κόντρα με την Τσέλσι...
Με τις αποφάσεις του Μάντλεϊ τα έβαλε ο Τόνι Πιούλις μετά την ήττα (2-0) της Γουέστ Μπρομ από την Άρσεναλ. Ο τεχνικός των «baggies» έκανε λόγο για «βουτιά» του Σάντσες στα πρώτα λεπτά σε φάουλ που κέρδισε για την ομάδα του, ενώ μίλησε και για το πέναλτι που δεν δόθηκε ποτέ στον Τζέι Ροντρίγκες.