Οι συνθέσεις στο Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ
Με τον Φελίπε Κουτίνιο εκτός αποστολής, η Λίβερπουλ θα διεκδικήσει ότι μπορεί στη σημαντική αναμέτρηση στο «Έτιχαντ» απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.
Με τον Φελίπε Κουτίνιο εκτός αποστολής, η Λίβερπουλ θα διεκδικήσει ότι μπορεί στη σημαντική αναμέτρηση στο «Έτιχαντ» απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι.
Εμπιστοσύνη στην ομάδα του δείχνει ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος εκτιμά πως η Άρσεναλ έχει όλα τα φόντα για να ανακηρυχθεί στο τέλος της σεζόν πρωταθλήτρια Αγγλίας.
Τη «σιωπή» του αναφορικά με την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έλυσε ο τέως προπονητής της, Λούις Φαν Χάαλ, μιλώντας σε «σκληρή» γλώσσα.
Πεπεισμένος ότι οι φίλοι της Λίβερπουλ θα υποδεχθούν με «ανοιχτές αγκάλες» τον Φελίπε Κουτίνιο, συγχωρώντας τον για τη συμπεριφορά του ελέω της επιθυμίας του να μεταγραφεί στη Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ.
Στην αποκάλυψη πως ο Τζόρνταν Χέντερσον ήταν αυτός που τον έπεισε να έρθει στην Λίβερπουλ, προχώρησε ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Times».
Επιστροφή στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, μετά από 15ημερη διακοπή, εξαιτίας των εθνικών ομάδων, με το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ, να ξεχωρίζει από τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος.
Η αποθεραπεία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για το μεγάλο comeback συνεχίζεται, με τον ίδιο να… ενημερώνει τον Ζοσέ Μουρίνιο ότι σύντομα θα είναι πανέτοιμος!
Ο Μιχάλης Τσόχος, πιστός στην υπόσχεσή του, ότι θα κάνει τις εκτιμήσεις του μετά το πέρας του μεταγραφικού παζαριού, βλέπει μία μία τις 20 μονομάχους της εφετινής Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έδειξε καμία διάθεση να επιβεβαιώσει τις φήμες περί «επιστροφής» της Μάντσεστερ Σίτι για τον Αλέξις Σάντσες τον Ιανουάριο.
Έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του και το δείχνει! Ο αμυντικός της Στόουκ, Έρικ Πίτερς εμφανίστηκε αισιόδοξος πως εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν τον τρόπο να… τιμωρήσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο αυριανό (09/09) μεταξύ τους παιχνίδι, όπως είχαν κάνει πρόσφατα απέναντι στην Άρσεναλ!