Ειδήσεις » Premier League

11.12.2018 | 13:56

Νέα καθυστέρηση στον ορίζοντα για το γήπεδο της Τότεναμ!

Νέα καθυστέρηση αχνοφαίνεται στον ορίζοντα για το καινούργιο γήπεδο της Τότεναμ, που ήταν να ανοίξει τις πόρτες του στις 13 Ιανουαρίου μετά τις πολλές αναβολές που έχει πάρει ήδη το θέμα, αλλά μάλλον πάει για πιο πίσω.

11.12.2018 | 10:36

Όταν ο Γκιγκς προέβλεψε τα λόγια του Κριστιάνο για την σύγκριση με τον Μέσι

Κάποια από τα λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο για την σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι είχε προβλέψει ο Ράιαν Γκιγκς, που είχε χαρακτηρίσει τον πρώην συμπαίκτη του εθισμένο στην κόντρα με τον Αργεντινό.

11.12.2018 | 00:00

Το έσωσε στο φινάλε η Έβερτον!

Με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Έβερτον απέφυγε την εντός έδρας ήττα από τη Γουότφορντ και πήρε το βαθμό (2-2)!  

10.12.2018 | 22:49

Έβερτον – Γουότφορντ 1-0 (Ημίχρονο)

Με σκόρερ τον Ριτσάρλισον, ο οποίος δεν… λυπήθηκε την πρώην ομάδα του, η Έβερτον προηγείται στο ημίχρονο της Γουότφορντ με σκορ 1-0.  

10.12.2018 | 19:35

«Πέλεκυς» στους ρατσιστές: Ανακοίνωσε απαγόρευση εισόδου για τέσσερις η Τσέλσι

Σε απαγόρευση εισόδου εις βάρος τεσσάρων οπαδών για τα παιχνίδια της προχώρησε η Τσέλσι, η οποία σε συνεργασία με την Αστυνομία βρήκε κάποιους από αυτούς που επιτέθηκαν με ρατσιστικό λόγο στον Ραχίμ Στέρλινγκ και τους... τελείωσε μια και καλή. Συνεχίζονται οι έρευνες.

10.12.2018 | 16:47

Κλοπ: «Είμαστε υπεύθυνοι για την κατάσταση, αλλά μπορούμε»

Τονίζοντας πως η Νάπολι είναι σε καλύτερη θέση ενόψει της επίσκεψής της στο Άνφιλντ, το βράδυ της Τρίτης, αλλά πως η Λίβερπουλ μπορεί να εξαντλήσει τις πιθανότητές της με τη βοήθεια του κόσμου της ώστε να προκριθεί μέσα από μια κατάσταση στην οποία μπήκε με δική της ευθύνη, μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας... «Δεν αξίζει ν' ασχολούμαστε με τους ρατσιστές, όπως έκανε και ο Στέρλινγκ», είπε για το θέμα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες...  

10.12.2018 | 16:26

Η 50άδα με τις συμμετοχές για την καλύτερη 11άδα της UEFA!

Με 14 ποδοσφαιριστές από την Πρέμιερ Λιγκ, παρών και τον Τζέιμς Μίλνερ που φέτος έχει ηγετικό ρόλο στη Λίβερπουλ και με απόντα τον Τιμπό Κουρτουά που δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί ανάμεσα στις επιλογές με την κακή του θητεία μέχρι στιγμής στη Ρεάλ, ανακοινώθηκαν τα 50 ονόματα από τα οποία θα προκύψει η καλύτερη 11άδα της UEFA για το 2018.