Γουότφορντ-Σαουθάμπτον 0-1 (Ημίχρονο)
Με το γκολ που σημείωσε ο Ντάνι Ινγκς στο 16ο λεπτό προηγείται η Σαουθάμπτον της Γουότφορντ μετά από 45 λεπτά παιχνιδιού στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Με το γκολ που σημείωσε ο Ντάνι Ινγκς στο 16ο λεπτό προηγείται η Σαουθάμπτον της Γουότφορντ μετά από 45 λεπτά παιχνιδιού στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Η Γουότφορντ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Στις 18:30 η σέντρα στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ», αναλυτικά οι επιλογές των Νάιτζελ Πίρσον και Ραλφ Χάζενχουτλ.
Υπέροχη κίνηση από τους οπαδούς της Λίβερπουλ στην Μανγκαλόρ της Καρνατάκα, όπου μοίρασαν τρόφιμα στους άπορους για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.
Περίπου 300 οπαδοί της Λίβερπουλ επιδίδονταν σε «μάχη» με τις δυνάμεις της Αστυνομίας το βράδυ της Παρασκευής στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «κόκκινους»!
Η Λίβερπουλ έπειτα από δυο μέρες χαλάρωσης και εορτασμού για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος έπειτα από 30 χρόνια, επέστρεψε στις προπονήσεις, με τον Μπόμπι Φιρμίνο να κλέβει τις εντυπώσεις με το βαμμένο μαλλί!
Μεγάλες και... κατακόκκινες σαμπάνιες είχαν προμηθευτεί στη Λίβερπουλ για τη νύχτα του θριάμβου και τις άνοιξαν αφότου είδαν όλοι μαζί την Τσέλσι να τους χαρίζει το πρωτάθλημα με το 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι!
Γράφοντας ιστορία και όντας πλέον ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Λειψίας με 95 τέρματα, ο Τίμο Βέρνερ αποχαιρέτησε τους «ταύρους» σκοράροντας δις στη νίκη (2-1) επί της Άουγκσμπουργκ.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα χειροκροτήσει τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι της Πέμπτης στο Etihad, στο πρώτο παιχνίδι των «κόκκινων» μετά και τη μαθηματική εξασφάλιση του φετινού τίτλου!
Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου έγινε στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Λειψίας ο Τίμο Βέρνερ.
Στην τρίτη της διαδοχική νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ προχώρησε η Γουλβς, που πέρασε δύσκολα από την έδρα της Άστον Βίλα με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Λεάντερ Ντεντόνκερ. Κολλημένη στην τελευταία τριάδα η ομάδα των Ντιν Σμιθ και Τζον Τέρι.