Ανανέωσε και ο Ρόμπερτσον μέχρι το 2026!
Ακόμα ένας που υπογράφει το μέλλον του στη Λίβερπουλ έγινε ο Άντι Ρόμπερτσον που από το μεσημέρι της Τρίτης δεσμεύεται πλέον με νέο συμφωνητικό με τους «κόκκινους» μέχρι και το 2026!
Ακόμα ένας που υπογράφει το μέλλον του στη Λίβερπουλ έγινε ο Άντι Ρόμπερτσον που από το μεσημέρι της Τρίτης δεσμεύεται πλέον με νέο συμφωνητικό με τους «κόκκινους» μέχρι και το 2026!
Ο Κιλιάν Μπαπέ διόλου σίγουρο είναι ότι τελικά θα παίξει με τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού, φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και η ομάδα του είναι πλέον ανοιχτή στο ενδεχόμενο πώλησής του.
Ένα βροχερό βράδυ τον περασμένο Απρίλη, οι παίκτες της Τσέλσι συστήθηκαν στην «βασίλισσα» Ρεάλ βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Κυριακή, ενώ το απόγευμα στο βόρειο Λονδίνο ξεκίνησε ηλιόλουστο, οι παίκτες του Τόμας Τούχελ έφεραν μαύρα σύννεφα και καταιγίδα πάνω από το Emirates, σκορπίζοντας την Άρσεναλ.
Στην Αγγλία πιστεύουν πως ο Κέιν θα παραμείνει στη στα «σπιρούνια» καθώς η μεταγραφική περίοδος οδεύει προς το τέλος της και τα περιθώρια στενεύουν για τη Μάντσεστερ Σίτι.
Ο Ισπανός προπονητής συνεχίζει να έχει την στήριξη της διοίκησης των «κανονιέρηδων» παρά τις απογοητευτικές εμφανίσεις της ομάδας στα δύο πρώτα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ.
Οι σύλλογοι του κορυφαίου πρωταθλήματος δεν θα επιτρέψουν σε παίκτες να αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδες εφόσον αυτές είναι σε κόκκινη λίστα της πανδημίας.
Η Γουέστ Χαμ εξ αρχής έδειξε στην Λέστερ πως δεν θα της χαριζόταν. Με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 40', η βραδιά εξελίχθηκε με άνεση και έγινε... ιστορική. Το τελικό 4-1 επιβεβαίωσε την αναρρίχηση στο ρετιρέ με το 2x2 για το σύνολο του Ντέιβιντ Μόγιες στο νέο πρωτάθλημα. Ο Μικαΐλ Αντόνιο με δυο γκολ έγινε ο κορυφαίος σκόρερ των «σφυριών» στην Πρέμιερ Λιγκ!
Ο Γκρανίτ Τζάκα υπέγραψε επιτέλους το νέο του συμβόλαιο με την Άρσεναλ και θα παραμείνει κάτοικος «Έμιρεϊτς» καλώς εχόντων των πραγμάτων μέχρι και το 2025.
Αυτός ο άνθρωπος πατάει χορτάρι και αισθάνεται αμέσως σαν μικρό παιδί! Φορώντας κοστούμι και καλά παπούτσια, δεν κρατήθηκε και έκανε μερικά γκελάκια με τη μπάλα, καταστρέφοντας τα σκαρπίνια του, αλλά δεν τον ενδιέφερε καθόλου!
Ο Πολ Πογκμπά έχει καταφέρει στα δύο πρώτα ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου να φτιάξει πέντε γκολ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ουδείς άλλος είχε πράξει κάτι αντίστοιχο σε ξεκίνημα πρωταθλήματος στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ!