Ανανεώνει με τη Σίτι ο Μάχρεζ
Οι «πολίτες» θέλουν να κρατήσουν τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό στην ομάδα και του κατέθεσαν πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με αυξημένες αποδοχές.
Οι «πολίτες» θέλουν να κρατήσουν τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό στην ομάδα και του κατέθεσαν πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με αυξημένες αποδοχές.
Ο Γκάμπριελ Μαγκαλιάες ήρθε αντιμέτωπος με ένοπλους ληστές που ήθελαν να του πάρουν το αυτοκίνητο και η κατάσταση ξέφυγε στιγμιαία όταν ένας από τους δράστες τον χτύπησε με ρόπαλο του μπέιζμπολ!
Όχι, δεν είναι ψεύτικο. Η Αγγλία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, βρέθηκε σε βραδιά που κανείς και τίποτα δεν θα τη σταματούσε και οι γυναίκες έφτασαν στο αδιανόητο και «άρρωστο» 20-0 επί της Λετονίας! Τέσσερις παίκτριες έκαναν χατ-τρικ, μόλις λίγες μέρες μετά το 19-0 του Βελγίου απέναντι στην Αρμενία! Στο 63-0 οι τελικές του ματς!
Η Λιντς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο Έλαντ Ρόουντ και ανάσα στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ. Τα «παγώνια» βρήκαν το γκολ της νίκης στο 90+3’ από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραφίνια καθώς δευτερόλεπτα πριν, το χέρι του Μαρκ Γκουεχί έκανε επαφή με τη μπάλα μέσα στην περιοχή των «αετών».
Νιούκαστλ και Νόριτς αναδείχθηκαν ισόπαλες στο Σεντ Τζέιμς Παρκ στο ντέρμπι των ουραγών της Πρέμιερ Λιγκ, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο από το 9ο λεπτό λόγω της αποβολής του Κίεραν Κλαρκ. Οι «καρακάξες» προηγήθηκαν όμως το αριθμητικό μειονέκτημα δεν τους έδωσε την ευκαιρία να πάρουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν, με τα «καναρίνια» να ισοφαρίζουν και να παραμένουν αήττητα για 4ο διαδοχικό παιχνίδι.
Ο Ρέι Κένεντι άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών, έχοντας μείνει στην ιστορία ως θρύλος για τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ με τις οποίες κατέκτησε ό,τι τίτλο υπάρχει στο αγγλικό ποδόσφαιρο τις δεκαετίες του '70 και του '80...
Πριν ο Πανιώνιος βρεθεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες υπήρχε μια εποχή που μεγάλοι αστέρες όπως ο Ρεκόμπα και ο Εστογιανόφ φόρεσαν τη φανέλα του. Τα «κυανέρυθρα» θα μπορούσε να τα φορέσει και ο Μoχάμεντ Σαλάχ!
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τερμάτισε στην 7η θέση της Χρυσής Μπάλας, πιο κάτω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Γιούργκεν Κλοπ στήριξε τον ποδοσφαιριστή του λέγοντας ότι περίμενε να δει πιο ψηλά τον Αιγύπτιο που κάνει πράγματα και θαύματα στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ένας εξοργισμένος οπαδός της Τσέλσι ξέσπασε στην τηλεόραση του όταν είδε πως ο Ζορζίνιο βρέθηκε στην 3η θέση της ψηφοφορίας για τη Χρυσή Μπάλα.
Την περίπτωση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς φαίνεται πως εξετάζει η Νιούκαστλ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τα αγγλικά μέσα να κάνουν λόγο για δυναμικό «μπάσιμο» των «καρακαξών» για τον Κροάτη μέσο της Ίντερ. Την ίδια ώρα, το όνομα του Ρενάτο Σάντσες εξακολουθεί να απασχολεί τους Σαουδάραβες!