«Κρέμασε» τα παπούτσια του (και) ο Ντελφ!
Ο Φάμπιαν Ντελφ ανακοίνωσε μέσω Instagram την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.
Ο Φάμπιαν Ντελφ ανακοίνωσε μέσω Instagram την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.
Μη καταφέρνοντας να παίξει ούτε λεπτό στα δύο τελευταία ματς της Αγγλίας στο φετινό Nations League, ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ έχει τεράστια δυσαναλογία της σημασίας της παρουσίας του στην εθνική ομάδα, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στη Λίβερπουλ.
Άσχημα νέα προέκυψαν για τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά την τελευταία αγωνιστική του Nations League, καθώς ο Τζον Στόουνς χτύπησε στο ματς της Εθνικής Αγγλίας με τη Γερμανία και θα χάσει δεδομένα το ντέρμπι του Μάντσεστερ!
Στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου της κορυφαίας κατηγορίας του Nations League βρίσκεται η Αυστρία του Ραλφ Ράνγκνικ, η οποία ηττήθηκε σε τρίτο σερί ματς, για πρώτη φορά μετά το 2011 και επί της ουσίας, «σφράγισε» τον υποβιβασμό της. Αρνητικό το πρόσημο για τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που… ούτε με τους «κόκκινους διαβόλους» δεν είχε φτάσει σε τόσες διαδοχικές ήττες!
Την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον φαίνεται πως έχει θέσει ως πρώτο στόχο της η Νιούκαστλ ενόψει του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού, με τον ποδοσφαιριστή να θέλει να αποχωρήσει από τη Λέστερ και τις «καρακάξες» να επιχειρούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή που δεν… πρόλαβαν το καλοκαίρι!
Ένας απίστευτος Κρίστιαν Έρικσεν έκανε την εμφάνισή του στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Nations League απέναντι στη Γαλλία, με τον Δανό να δημιουργεί οκτώ ευκαιρίες για γκολ και να ξεπερνά ολόκληρο… σχεδόν το Nations League, αποδεικνύοντας πως τα καταφέρνει ακόμη!
Κι όμως, ο Γκράνιτ Τσάκα της Άρσεναλ βρίσκεται στη 3η θέση των ασίστ στη φετινή Premier Leagueμε τρεις. Μπροστά του βρίσκονται μόνο οι Κέβιν Ντε Μπρόινε και Μπουκάγιο Σάκα!
Την πρώτη της νίκη με την φανέλα της Μπράιτον σημείωσε η Βεατρίκη Σαρρή στη Women Super League, με τους «γλάρους» να επικρατούν με 2-1 επί της Ρέντινγκ και την Ελληνίδα να είναι στην ενδεκάδα σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο!
Ο Λισάντρο Μαρτίνες είναι από τους ποδοσφαιριστές που δέχονται συχνά κριτική λόγω… ύψους, ωστόσο ο ίδιος έχει αποφασίσει να μην δίνει σημασία.
Μπορεί να ακούγεται… ακραίο, αλλά αν κάτσει κανείς να δει τους αριθμούς του Έρλινγκ Χάαλαντ και των ομάδων του, μπορεί να το επιβεβαιώσει! Διότι υπάρχει μόλις μία ομάδα που έχει κρατήσει είτε τη Μπορούσια Ντόρτμουντ πέρυσι, είτε τη Μάντσεστερ Σίτι φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις, στο «μηδέν», όταν αγωνίζεται ο Νορβηγός. Μιλάμε για 40 ματς και αυτό που έκανε ο Άγιαξ πέρυσι τον Οκτώβριο, δεν έχει επαναληφθεί έκτοτε.