Δύσκολες μέρες για Μπερμπάτοφ
Οι αμφιβολίες για το μέλλον του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στη Γιουνάιτεντ πληθαίνουνε μετά τις συνεχείς μέτριες εμφανίσεις του.
Οι αμφιβολίες για το μέλλον του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στη Γιουνάιτεντ πληθαίνουνε μετά τις συνεχείς μέτριες εμφανίσεις του.
Καμία ανησυχία δεν εμπνέει ο τραυματισμός του Φερνάντο Τόρρες στο δεξί πόδι, σχετικά με τη συμμετοχή του στον ημιτελικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη εβδομάδα, αλλά και το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Πρέμιερσιπ.
Ο Κάρλος Τέβες φαίνεται πως είναι από τους ανθρώπους που έχουν άγνοια κινδύνου για τις συνέπειες των λεγομένων τους. Αυτό επιβεβαίωσε και το πρωί της Τρίτης, όταν εξέφρασε την αντίθεσή του σχετικά με τις προπονητικές ιδέες του Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Ο υψηλόσωμος αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, «κάρφωσε» τον πρώην συμπαίκτη του στους «κόκκινους διαβόλους», Κάρλος Τέβες, λέγοντας πως έδειχνε αδιάφορος στις προπονήσεις της ομάδας.
Στην επιβεβαίωση της επιστροφής του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην αγωνιστική δράση, προχώρησε ο Αρσέν Βενγκέρ, με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με την Τότεναμ.
Το έντονο ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και Μάντσεστερ Σίτι-μεταξύ άλλων- για τον Τζιόρτζιο Κιελίνι αποκάλυψε ο μάνατζερ του διεθνή Ιταλού αμυντικού, Νταβίντε Λίπι.
Από στολίδι, κατέληξε να σχολιάζεται αρνητικά, λόγω της πολύ κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Το Γουέμπλεϊ δεν εμφανίζει την εικόνα που του αρμόζει καθώς οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν καταστρέψει τον χλοοτάπητα.
Η δουλειά του επιθετικού είναι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό πράττει κατά ριπάς φέτος ο Κάρλος Τέβες με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, αφού η ελευθερία στην γραμμή κρούσης των «πολιτών» τον έχει βοηθήσει σημαντικά.
Τις επόμενες δυο εβδομάδες, ο Τζόε Γκούντγιονσον θα πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις και δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή της Μπέρνλι. Οι δηλώσεις του σε ισλανδική ιστοσελίδα κατά του Μπράιαν Λόους, φέρνουν τον 29χρονο παίκτη ένα βήμα εκτός "Ταρφ Μουρ"
Το 2008 ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ πήρε τη μεγάλη μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δυο χρόνια μετά, είναι πιθανό να δει την πόρτα της εξόδου από το "Ολντ Τράφορντ" αφού η προσφορά του είναι πολύ μικρότερη από αυτή που περίμενε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον