Δεν φοβάται για την 3η θέση ο Βενγκέρ
Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θεωρεί ότι απειλείται από το ενδεχόμενο απώλειας της 3ης θέσης της Premiership από την 4η Τότεναμ και πιστεύει ότι η Άρσεναλ έχει την κατάσταση στα "χέρια" της.
Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θεωρεί ότι απειλείται από το ενδεχόμενο απώλειας της 3ης θέσης της Premiership από την 4η Τότεναμ και πιστεύει ότι η Άρσεναλ έχει την κατάσταση στα "χέρια" της.
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εμφανίζεται ικανοποιημένος από την επιλογή της απόκτησης του Μάικλ Όουεν, αλλά και ευχαριστημένος από την απόδοσή του τη φετινή σεζόν.
Ο Παρκ Γι Σουνγκ θέλει όσο τίποτα να τελειώσει την καριέρα του σαν «κόκκινος διάβολος» και δε χάνει ευκαιρία να το δηλώσει όποτε δέχεται σχετικές ερωτήσεις.
Αμφίβολος για την πρεμιέρα της εθνικής ομάδας της Ισπανίας στο Παγκοσμιο Κύπελλο (16/6) παρουσιάζεται ο Φερνάντο Τόρες, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της Λίβερπουλ, Πίτερ Μπρούκνερ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο FourFourTwo ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαχαμαντού Ντιαρά είναι στα υπόψιν της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.
Ένας ποδοσφαιριστής της κλάσης και της αξίας του, ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει από το να πει την αλήθεια. Ο Πατρίκ Βιεϊρά παραδέχεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει όλα όσα θα έπρεπε και περίμεναν οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στη συνέχεια.
Έτοιμη πρόταση αγοράς της ομάδας, η οποία όμως θα κατατεθεί μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπάρχει στα συρτάρια των «κόκκινων ιπποτών» (red knights), σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.
Ο μάνατζερ του Ράφα Μπενίτεθ τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί να μείνει στη Λίβερπουλ και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του
Χωρίς τον Τζολέον Λέσκοτ θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι, ο προπονητής των «πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας έπειτα από θλάση που υπέστη.
Ο τερματοφύλακας της Φούλαμ, Μαρκ Σβάρτσερ, προέτρεψε την διοίκηση της ομάδας του να κρατήσει «όμηρο» τον προπονητή τους, Ρόι Χοντγκσον, που εμφανίζεται σε δημοσιεύματα των εφημερίδων στη Βρετανία ως στόχος της Λίβερπουλ μετά την άκρως επιτυχημένη φετινή πορεία των «Cottagers».