Γιανγκ: «Φωνάξτε με και υπογράφω»
Το μέλλον του Άσλεϊ Γιάνγκ είναι στο προσκήνιο της Άστον Βίλα τις τελευταίες μέρες, με τους διοικούντες του συλλόγου να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του και τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει έτοιμος να υπογράψει.
Το μέλλον του Άσλεϊ Γιάνγκ είναι στο προσκήνιο της Άστον Βίλα τις τελευταίες μέρες, με τους διοικούντες του συλλόγου να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του και τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει έτοιμος να υπογράψει.
Σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο έμεινε εκτός γηπέδων ο Ζοσέ Μποσίνγκουα, άλλα πλέον επέστρεψε σε αγωνιστική δράση και στα πρώτα του 55 λεπτά σε αγώνα της β’ ομάδας της Τσέλσι έδειξε αρχικά ότι τουλάχιστον δεν πονάει.
Μπορεί ο Αρσέν Βενγκέρ να ήταν τιμωρημένος και να μην μπόρεσε να βρεθεί στον πάγκο της Άρσεναλ στο παιχνίδι του Carling Cup με την Τότεναμ, όμως ο Τόμας Ροζίτσκι ομολογεί ότι αυτό το ανακάλυψε μόλις στο ημίχρονο, αφού πιο πριν ήταν συγκεντρωμένος στο ματς!
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Μπεμπέ στον συμπαίκτη του, Κρις Σμόλινγκ, όταν αγωνίστηκαν μαζί απέναντι στη Σκάνθορπ για το Carling Cup.
Χαρούμενος για την συμμετοχή του στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σκάνθορπ για το Carling Cup, έδειξε ο Μάικλ Όουεν, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας.
Προβληματισμένος δείχνει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι από τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών του, τον τελευταίο καιρό και προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση στην σύνθεση της ενδεκάδας για την επόμενη αγωνιστική.
Όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά είναι η ώρα των παλαιότερων ποδοσφαιριστών να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους και να ανυψώσουν το ηθικό των συμπαικτών τους. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Στίβεν Τζέραρντ που κάλεσε τις «παλιοσειρές» της Λίβερπουλ να αναλάβουν δράση. Η σεζόν μπορεί να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς στο Μέρσεϊσαϊντ αλλά ο ηγέτης των «κόκκινων» πιστεύει πως στο τέλος «όλα θα πάνε καλά».
Μόνο μυστικό δεν είναι. Το πρόβλημα της Έβερτον την φετινή σεζόν είναι πως δεν έχει επαρκείς επιθετικές λύσεις με συνέπεια να σκοράρει με το σταγονόμετρο. Ο Ντέιβιντ Μόγες που είναι ικανός προπονητής, σαφώς έχει διακρίνει το συγκεκριμένο πρόβλημα και θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να το διορθώσει άμεσα.
Ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον θεωρεί πως και την φετινή σεζόν η βασική ανταγωνίστρια στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι μόνο η Τσέλσι. Με βάση αυτό το σκεπτικό ο Σκωτσέζος πιστεύει πως οι αναμετρήσεις με τους «μπλε» θα κρίνουν ποιος θα βρίσκεται στην κορυφή στα τέλη Μαΐου.
Για τη χθεσινοβραδινή ήττα της Λίβερπουλ από τη Νορθάμπτον και τον αποκλεισμό της ομάδας από το Λιγκ Καπ, ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στους οπαδούς των «κόκκινων» ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς.