Ειδήσεις » League Two

15.08.2023 | 19:05

Συγκλονίζει ο Πολ Μιούλιν για το ατύχημά του: «Κατάλαβα ότι ήταν το τέλος για εμένα»

Ο επιθετικός της Ρέξαμ, Πολ Μιούλιν, μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια του φιλικού τους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περιγράφοντας ακριβώς το τί αισθάνθηκε μετά τη σύγκρουση με τον αντίπαλο γκολκίπερ, η οποία τον έστειλε στο νοσοκομείο.

08.08.2023 | 12:29

Τεράστια επιτυχία της Νοτς Κάουντι: Κράτησε τον Λάνγκσταφ μέχρι το 2027, ενώ τον ήθελε η… μισή League One!

Σπουδαία επιτυχία της Νοτς Κάουντι, η οποία κατάφερε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μακόλεϊ Λάνγκσταφ μέχρι και το 2027, παρά το γεγονός πως η μισή… Α’ Αγγλίας είχε ως στόχο να αποσπάσει την υπογραφή του.  

06.08.2023 | 09:22

Η λάμψη της Ρέξαμ συνεπήρε και τον Χιου Τζάκμαν, αλλά ο Wolverine είδε την ομάδα σε κακή μέρα (pics)

Ο Ράιαν Ρέινολντς έπεισε τον καλό του φίλο, Χιου Τζάκμαν, να επισκεφθεί το γήπεδο της Ρέξαμ και να παρακολουθήσουν παρέα την φετινή πρεμιέρα της LeagueTwo, με την ομάδα, όμως, ν’ αντιλαμβάνεται με το «καλησπέρα» την αλλαγή επιπέδου στην κατηγορία και τις δυσκολίες.  

05.08.2023 | 19:19

Εδώ δεν είναι… National League: Δέκα γκολ συνολικά δέχθηκαν Ρέξαμ και Νοτς Κάουντι στην πρεμιέρα! (vids)

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν την περιπλάνησή τους στη League Two η Ρέξαμ και η Νοτς Κάουντι, με αμφότερες να ηττώνται με χαρακτηριστική ευκολία, δεχόμενες αθροιστικά 10 γκολ.

01.08.2023 | 23:15

Λάνγκσταφ και ΜακΓκόλντρικ στο «Μίντοου Λέιν»: Είναι σίγουρα η Νοτς Κάουντι ομάδα της... League Two; (vids)

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής National League, των 42 γκολ και των απόλυτων ρεκόρ, και ο τρίτος σκόρερ της περσινής League One με την φανέλα της Ντέρμπι, συνυπάρχουν πλέον στη Νοτς Κάουντι. Και ήδη αποδίδουν εξαιρετικά. Αυτό είναι και το «όπλο» του Γουίλιαμς για την άμεση άνοδο στην 3η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

05.07.2023 | 17:45

Άρχισε το… part 2 του Λάνγκσταφ: Το πρώτο γκολ της νέας σεζόν για τη Νοτς Κάουντι, ξανά αυτός! (vid)

Τον θυμάστε; Πώς θα μπορούσαμε να τον ξεχάσουμε άλλωστε… Ο λόγος για τον Μακόλεϊ Λάνγκσταφ. Τον άνθρωπο - γκολ της Νοτς Κάουντι, που παρά τις πολλές φήμες περί αποχώρησης, είναι ακόμη εδώ. Και αισίως, κατέγραψε και το πρώτο γκολ της ομάδας του, έστω και σε φιλικό, με φόντο την προετοιμασία για την επιστροφή στη League Two.  

20.05.2023 | 18:02

Το παραμύθι… δεκαετίας της Στόκπορτ συνεχίζεται: Από τη National League North στο Wembley!

Είναι αδιανόητη η απόσταση που έχει διανύσει η Στόκπορτ, ώστε να καταφέρει να φτάσει από την 6η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου στη League Two. Και πλέον, απέχει μόλις ένα ενενηντάλεπτο από τη League One!

19.04.2023 | 13:25

Τρία χρόνια αποκλεισμός: Η μεγαλύτερη ποινή στα χρονικά, στον πρώην κόουτς της Κρόουλι!

Ο 63χρονος, Τζον Γεμς, θ’ ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο σε τρία χρόνια, αφού, του επιβλήθηκε η μεγαλύτερη και αυστηρότερη ποινή στα χρονικά του αθλήματος στην Αγγλία, έπειτα από τις καταγγελίες για ρατσιστική και ανάρμοστη συμπεριφορά κατά των παικτών του!