Διπλή διάκριση για Τορκί
Στους Μάρτιν Λινγκ και Μαρκ Έλις κατέληξαν τα βραβεία για τον καλύτερο προπονητή και παίκτη του μήνα, για τον Ιανουάριο, προσφέροντας διπλή χαρά στους ανθρώπους της Τορκί.
Στους Μάρτιν Λινγκ και Μαρκ Έλις κατέληξαν τα βραβεία για τον καλύτερο προπονητή και παίκτη του μήνα, για τον Ιανουάριο, προσφέροντας διπλή χαρά στους ανθρώπους της Τορκί.
Για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, η Football League τιμώρησε τον Πάολο Ντι Κάνιο για ανάρμοστη συμπεριφορά. Ο Ιταλός τεχνικός θα παρακολουθήσει τα δύο επόμενα παιχνίδια της Σουίντον από τις εξέδρες αλλά ο ίδιος...δηλώνει αμετανόητος.
Έπαιζε με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας της LeagueTwo. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 5ο λεπτό. Όμως, δεν «λυγίζει» πια! Η Κρόουλι έκανε το θαύμα της κόντρα στην Τσέλτεναμ και σημείωσε εκπληκτική νίκη με σκορ 4-2! Η Μπόρνμουθ επικράτησε 2-0 της Έξετερ για τη LeagueOne!
Στις 21 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί, τελικά, η αναμέτρηση της Κρού κόντρα στην Άκρινγκτον, η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο.
Μπορεί να μην τα κατάφερε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών με την απόκτηση επιθετικού η Ρόδεραμ, αλλά οι «μίλερς» αναμένεται να επιστρέψουν στους στόχους τους την επόμενη εβδομάδα, όταν αρχίζει η περίοδος μπορεί να αποκτήσει δανεικούς ποδοσφαιριστές.
Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της LeagueTwo αναρριχήθηκε η Σουίντον, επικρατώντας με σκορ 4-1 της Σάουθεντ εκτός έδρας για να τη «στριμώξει» στο δεύτερο «σκαλί»!
Στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου στο τέλος της σεζόν παρέμεινε η Όξφορντ Γιουνάιτεντ, έπειτα από το 1-1 με τη Μπάρτον στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της LeagueTwo!
Με το πόδι κολλημένο στο γκάζι συνεχίζει η Τσέλτεναμ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Μάκλσφιλντ και αύξησε τη διαφορά της από τους διώκτες της. Μεγάλη νίκη για την Ντάγκεναμ με 3-2 κόντρα στη Ρόδεραμ, κάτι που έβαλε «φωτιά» στην ουρά.
Με τη φανέλα της Σάουθεντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Πατ Μπάλντουϊν, μετά την παραχώρησή του στους «shrimpers» από την Κόλτσεστερ.
Δεν θα ξαναφορέσουν τη φανέλα της Νορθάμπτον οι Μάριν Ποζγκάιν και Λούμπαρθ Σαλίχου, με τους δύο ποδοσφαιριστές να λύνουν από κοινού τη συνεργασία τους με την ομάδα της League Two.