Ανανεώσεις στη Σέφιλντ
Για έναν επιπλέον χρόνο ανανέωσε με την Σέφιλντ Γουέντσντεϊ ο Ζερμέν Τζόνσον και θα παραμείνει έτσι στο σύλλογο ως το επόμενο καλοκαίρι.
Για έναν επιπλέον χρόνο ανανέωσε με την Σέφιλντ Γουέντσντεϊ ο Ζερμέν Τζόνσον και θα παραμείνει έτσι στο σύλλογο ως το επόμενο καλοκαίρι.
Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Γουόλσολ υπέγραψε ο πρώην αμυντικός της Γουότφορντ, Μάθιου Σάντλερ.
Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φιλ Έντουαρντς από την Άκρινγκτον στην Στίβενεϊτζ, αφού η «Μπόρο» τα βρήκε σε όλα με τον 25χρονο Άγγλο και το θέμα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιουνίου.
Σίγουρος εμφανίστηκε ο προπονητής της Μπόρνμουθ, Λι Μπράντμπουρι, για την αποχώρηση του Μπεν Γουίλιαμσον από την ομάδα. Το συμβόλαιο του 22χρονου επιθετικού έχει λήξει και ο ίδιος φαίνεται να βρίσκεται ένα «βήμα» πριν τη συμφωνία με τη Πορτ Βέιλ.
Καθημερινά συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης της Χάντερσφιλντ με τον Άντονι Κέι, αφού ο τεχνικός της ομάδας, Λι Κλαρκ, θέλει να διατηρηθεί ο παίκτης στο ρόστερ του συλλόγου.
Με τον αρχηγό της θα συνεχίσει και την επόμενη περίοδο η Ροτσντέιλ, αφού ο Γκάρι Τζόουνς ανανέωσε το συμβόλαιό του, με την ομάδα της League One.
Το πόστο του υπευθύνου του τμήματος σκάουτινγκ στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανέλαβε ο Μπίλι Ντίρντεν, ο οποίος επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα. Ο βετεράνος στράικερ γίνεται, έτσι, ο δεύτερος παλαίμαχος άσος που εντάσσεται στο δυναμικό των «λεπίδων».
Την απόκτηση του Άλαν Τζούλιαν ανακοίνωσε η Στίβενεϊτζ, με τον 28χρονο τερματοφύλακα να επιστρέφει στην «ομάδα της καρδιάς» του, μετά από 3 χρόνια.
Απόλυτα έτοιμος για τις συνθήκες που θα συναντήσει στη League One με τη φανέλα της Τσάρλτον νιώθει ο μεγάλος αδερφός του Τσάμπι Αλόνσο, Μικέλ.
Τον Ντέιλ Τζένινγκς έχει βάλει στο «μάτι» της η Μπάγερν Μονάχου, στην οποία επικρατεί αισιοδοξία ότι η μεταγραφή του θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος της εβδομάδας. Ο μεσοεπιθετικός της Τρανμίρ έχει κλέψει την «καρδιά» των Βαυαρών, με την πρότασή τους να ξεπερνά τις 500 χιλ. λίρες.