Τι κατάρα έχει πέσει στον Στάριτζ...
Τεράστια είναι η αγωνία του Ντάνιελ Στάριτζ για τη συμμετοχή του στο Euro 2016, έπειτα από το νέο πρόβλημα που έχει προκύψει και τον καθιστά αμφίβολο για την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τη Γαλλία.
Τεράστια είναι η αγωνία του Ντάνιελ Στάριτζ για τη συμμετοχή του στο Euro 2016, έπειτα από το νέο πρόβλημα που έχει προκύψει και τον καθιστά αμφίβολο για την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τη Γαλλία.
Ο Μάρκους Ράσφορντ έκανε την πρώτη του προπόνηση ως μέλος της εθνικής Αγγλίας για να προσπαθήσει να μπει στην τελική επιλογή του Ρόι Χότζον για το Euro.
Έως και 24 ώρες πριν από τη σέντρα στο παιχνίδι της Αγγλίας με την Ουαλία στο Euro 2016, θα απαγορεύεται η πώληση αλκοόλ στους οπαδούς, από τις παμπ και τα cafe της πόλης Λανς, βάσει σχεδίου από την αγγλική και τη γαλλική Αστυνομία.
Η εθνική Αγγλίας μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά στην συνέχεια ήταν επιβλητική επί της Γουινέας, την οποία και τιμώρησε με το βαρύ 7-1. Σκόρερ χρίστηκε στο ντεμπούτο του ως βασικός με τα τρία λιοντάρια στο στήθος ο Τζακ Γκρέιλις, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές, άλλα δύο ο Κόλεϊ Γούντροου.
Ο Άλαν Τζαγκόεφ δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Ρωσίας στον όμιλο των Αγγλίας-Ουαλίας, αφού τέθηκε εκτός Euro εξαιτίας τραυματισμού.
Ικανοποιημένοι με την εικόνα της Αγγλίας στο φιλικό με την Τουρκία έμειναν οι Τζέιμι Βάρντι και Τζακ Γουίλσιρ, με τον πρώτο να λέει καλά λόγια για την παρουσία του δεύτερου, ο οποίος με την σειρά του δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί στο Euro παρά το γεγονός πως έμεινε εκτός στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.
Την σύνοψη του Αγγλία-Τουρκία έκανε με ένα σχόλιο στο Twitter ο Χάρι Κέιν, που σκόραρε το πρώτο από τα δύο τέρματα τη ομάδας του, γράφοντας πως πρόκειται για ένα θετικό ξεκίνημα για την πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει στην συνέχεια.
Πριν από κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχει η εθνική, όλοι στην Αγγλία κάνουν όνειρα για κατάκτηση και... πραγματικότητά τους το ενδεχόμενο αυτό. Έτσι λοιπόν έγινε και μετά το νικηφόρο πρώτο φιλικό με την Τουρκία (2-1 στο «Etihad») με την διαφορά πως οι διεθνείς του Ρόι Χότζον παρουσίασαν μια εικόνα (με μερικές παραφωνίες στην άμυνα) που εάν επαναλαμβάνεται σε κάθε παιχνίδι στο Euro τίποτα δεν θα είναι αδύνατο. Σκόρερ οι Χάρι Κέιν και Τζέιμι Βάρντι, MVP ο Ντάνι Ρόουζ.
Ο Χάρι Κέιν σκόραρε για ακόμη μία φορά με το εθνόσημο για να βάλει την εθνική Αγγλίας μπροστά στο σκορ (1-0) στο φιλικό κόντρα στην Τουρκία. Από θέση οφσάιντ στην πάσα του συμπαίκτη του στην Τότεναμ, Ντέλε Άλι, ο Άγγλος φορ.
Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του φιλικού της εθνικής Αγγλίας με την Τουρκία στο «Etihad»!