Χωρίς Κασίγιας κόντρα στη Γιουνάιτεντ
Χωρίς τον Ικερ Κασίγιας θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς ο Ισπανός υπέστη κάταγμα στο χέρι.
Χωρίς τον Ικερ Κασίγιας θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς ο Ισπανός υπέστη κάταγμα στο χέρι.
Η αγάπη του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένη και αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως σε περίπτωση που σκοράρει κόντρα στους «κόκκινους διάβολους» δεν πρόκειται να πανηγυρίσει.
Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Ολντ Τράφορντ» ενόψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Το εγκώμιο της Γιουβέντους, με την ευχή να γίνουν δύο παιχνίδια που θα μείνουν στην ιστορία, έπλεξε ο Νιλ Λένον μετά την κλήρωση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε τη «γηραιά κυρία» αντίπαλο της Σέλτικ.
Με ένα… καλό κρασί και την καλύτερή του διάθεση θα υποδεχτεί τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στο πλαίσιο των αναμετρήσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μια εμφάνιση ανάλογη εκείνης της Σάλκε θα χρειαστεί η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Άρσεναλ για να περάσει στην επόμενη φάση σύμφωνα με τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.
Στις 13 Φεβρουαρίου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και στις 5 Μαρτίου στο «Ολντ Τράφορντ» θα διεξαχθούν οι δύο σπουδαίες αναμετρήσεις μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως γνωστοποίησε η UEFA. 19/2 και 13/3 τα ματς της Άρσεναλ με τη Μπάγερν Μονάχου.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, Εμίλ Μπουντραγκένιο, χαρακτηρίζοντας «θρίλερ» τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.
Ενθουσιασμένος με τον αντίπαλο που επεφύλασσε η κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ για τη Σέλτικ εμφανίστηκε ο Νιλ Λένον. Οι «Κέλτες» αντιμετωπίζουν τη Γιουβέντους και ο Σκωτσέζος τεχνικός χαρακτήρισε «όμορφη» τη.. μάχη με την ιταλική ομάδα. «Όλα είναι πιθανά» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πατήσει ξανά το χορτάρι του «Ολντ Τράφορντ». Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα βρεθεί για μια ακόμη φορά απέναντι στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα μπορούσε να βρει μπροστά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.