Σκέφτεται την επάνοδο ο Ντάβιτς
Κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση είναι ο Έντγκαρ Ντάβιτς αφού η Κρίσταλ Πάλας του προσφέρει την ευκαιρία να επανέλθει στο προσκήνιο, στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και εκείνος δεν το βλέπει καθόλου αρνητικά.
Κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση είναι ο Έντγκαρ Ντάβιτς αφού η Κρίσταλ Πάλας του προσφέρει την ευκαιρία να επανέλθει στο προσκήνιο, στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και εκείνος δεν το βλέπει καθόλου αρνητικά.
Την ώρα που οι φήμες για την επιστροφή του Έντγκαρ Ντάβιτς στην Αγγλία και το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ οργιάζουν, η κρίσταλ Πάλας προχώρησε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Στιούαρτ Ο’Κίφι για τη μεσαία γραμμή.
Τον φίλο του και πρώην αντίπαλό του στο μεγάλο σκοτσέζικο ντέρμπι, Κέβιν Τόμσον, έσπευσε να υποστηρίξει ο μέσος της Σέλτικ, Σκοτ Μπράουν. Ο πρώτος που πλέον ανήκει στη Μίντλεσμπρο, τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ απέναντι στη Λέστερ και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.
Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που πήρε η Λιντς στην έδρα της Νότιγχαμ εμφανίστηκε ο Σάντσεζ Γουάτ και πλέον περιμένει τα «παγώνια» να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.
Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να πηγαίνει στην Σουίντον έβαλε ο παίκτης της Πόρτσμουθ, Ματ Ρίτσι, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του θέλει να παραμείνει στους «πομπέις».
Με την φανέλα της Μίλγουολ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ντάρεν Κάρτερ αφού η Πρέστον συμφώνησε να επεκτείνει τον δανεισμό του μέχρι τον Ιανουάριο.
Επισημοποιήθηκε ο διάδοχος του Κέβιν Μπλάκουελ στην τεχνική ηγεσία της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Γκάρι Σπιντ αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας από την τρίτη αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, όπως επιβεβαίωσε η διοίκηση του συλλόγου.
Αισιόδοξος για την παραμονή του Ντάρεν Πράτλεϊ στην Σουόνσι για την φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς.
Στην Κάρντιφ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρεγκ Μπέλαμι. Σύμφωνα με πληροφορίες του «SkySports», ο Ουαλός επιθετικός θα μετακομίσει στην ομάδα της γενέτειράς του με τη μορφή δανεισμού από τους «πολίτες», δίνοντας παραστάσεις πλέον στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.
Απασχόλησε για αρκετό καιρό το ρεπορτάζ της ΑΕΚ αλλά τελικά παρέμεινε παίκτης της Χαλ. Όχι για πολύ όμως. Ο Ζεοβάνι θα λύσει το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS με την φανέλα του Σαν Χοσέ.