Απολύθηκε τρεις μήνες μετά ο Ζένγκα!
Τέλος στην συνεργασία της με τον Βάλτερ Ζένγκα έβαλε η Γουλβς μόλις τρεις μήνες μετά την πρόσληψή του, όπως αρχικά ανέφεραν πηγές του «Sky Sports» και στην συνέχεια επιβεβαίωσε ο σύλλογος.
Τέλος στην συνεργασία της με τον Βάλτερ Ζένγκα έβαλε η Γουλβς μόλις τρεις μήνες μετά την πρόσληψή του, όπως αρχικά ανέφεραν πηγές του «Sky Sports» και στην συνέχεια επιβεβαίωσε ο σύλλογος.
¶ργησε αλλά βρήκε ομάδα να παίξει ο Πίτερ Οντεμβίγκι που από το βράδυ της Δευτέρας ανήκει για τους επόμενους... τρεις μήνες, στη Ρόδεραμ!
Ως ο Νο1 υποψήφιος για την αντικατάσταση του Φιλίπ Μοντανιέ στην τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ, παρουσιάζεται από τη «Sun», ο Τζιανφράκο Τζόλα.
Έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου η Κάρντιφ που πήρε εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ για την 14η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.
Δεν αποχωρίζεται την κορυφή! Μετά την επικράτηση της επί της Ίπσουιτς, η Νιουκάστλ διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ, έχοντας ως … σταθερούς διώκτες τις Μπράιτον και Χάντερσφιλντ που συνέχισαν στην 14η «στροφή» του πρωταθλήματος με νίκες.
Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση και στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, με το κυρίως πιάτο να σερβίρεται το Σάββατο (22/10) σε Τσάμπιονσιπ, League One και League Two.
Η Μπέρτον επικράτησε 2-0 της Μπέρμιγχαμ στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Γκάρι Ρόουετ, να γνωρίζει την ήττα από την πρώην ομάδα του.
Στον πάγκο της Ρόδεραμ θα κάθεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Κένι Τζάκετ.
Τα λεπτά συμμετοχής ήταν ο κύριος λόγος που επέλεξε να μετακομίσει από την Τσέλσι στη Φούλαμ για ένα χρόνο ο Τόμας .
Την ευκαιρία να επιστρέψει- έστω και σε ισοβαθμία- στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ έχασε η Χάντερσφιλντ, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας από την Πρέστον με σκορ 3-1!