Νέο συμβόλαιο σε Ρόμπινσον
Μπορεί να έχει πατήσει αισίως τα 38, όμως για τον Χάρι Ρέντναπ αυτό δεν έχει σημασία, καθώς πρότεινε μονοετή ανανέωση στον Πολ Ρόμπινσον.
Μπορεί να έχει πατήσει αισίως τα 38, όμως για τον Χάρι Ρέντναπ αυτό δεν έχει σημασία, καθώς πρότεινε μονοετή ανανέωση στον Πολ Ρόμπινσον.
Στο πρόσωπο του Αϊτόρ Καράνκα βλέπουν οι άνθρωποι της Λιντς τον καταλληλότερο διάδοχο του Γκάρι Μονκ για τον πάγκο της ομάδας.
Πρόθεση να παραμείνει στην Λιντς για πολλά χρόνια ακόμη ήταν ο Γκάρι Μονκ, που σε σχετική ανακοίνωση εξήγησε τους λόγους που δεν επέλθει συμφωνία με το νέο ιδιοκτήτη, Αντρέα Ραντριτσάνι, ώστε να παραμείνει στον σύλλογο.
Έτοιμη να κινηθεί για τουλάχιστον μια «ηχηρή» προσθήκη στο χώρο της μεσαίας γραμμής είναι η Νιούκαστλ!
Την απόφασή του να πει «αντίο» στη Λιντς, έναν μόλις χρόνο μετά την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας, έκανε γνωστή στη διοίκηση ο Γκάρι Μονκ!
Την πρόσληψη του Ντάνιελ Φάρκε ως πρώτου προπονητή για τα επόμενα δύο χρόνια γνωστοποίησε η Νόριτς.
Την τετραετή ανανέωση του Ρονάλντο Βιεϊρά ανακοίνωσε η διοίκηση της Λιντς.
Καμία ποινή δε θα επιβληθεί τελικά στη Χάντερσφιλντ για την αναμέτρηση απέναντι στη Μπέρμιγχαμ, με την EFL να ανακοινώνει πως δεν θα υπάρξει τιμωρία στους «τέριερς».
Στα χέρια του Αντρέα Ραντριτζάνι βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (23/5) το 100% των μετοχών της Λιντς.
Στην τεχνική ηγεσία της Σέφιλντ Γουένσντεϊ θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Κάρλος Καρβαλιάλ.