Πήρε «κόκκινο διάβολο» η Πρέστον
Με τη φανέλα της Πρέστον θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Τζος Χάροπ, ο οποίος αποχωρεί ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Με τη φανέλα της Πρέστον θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Τζος Χάροπ, ο οποίος αποχωρεί ως ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σε δηλώσεις που έκανε για λογαριασμό της «Daily Express», ο πρώην προπονητής της Άστον Βίλα, Τιμ Σέργουντ, θεωρεί πως μία μετακίνηση του Τζον Τέρι στους «χωριάτες», δεν θα είναι... πισωγύρισμα στην καριέρα του παίκτη.
H Φούλαμ ανακοίνωσε σήμερα (23/6) την ανανέωση του συμβολαίου του Κόλει Γούντροου μέχρι το καλοκαίρι του 2019.
Σε καμία περίπτωση ο Τζον Τέρι δεν θέλει να κλείσει πρόωρα την «πόρτα» στην Άστον Βίλα, αν και πρόθεση του ίδιου είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ.
Κάτοικος «Bramall Lane» θα συνεχίσει να είναι για αρκετά χρόνια ακόμα ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ.
Παίκτης της Λιντς για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Ματέους Κλιχ, όπως ανακοίνωσε και η ομάδα της Τσάμπιονσιπ το μεσημέρι της Παρασκευής!
Ο Ματέους Κλιχ θα είναι όπως όλα δείχνουν η πρώτη μεταγραφή του Τόμας Κρίστιανσεν στην Λίντς, με τον Πολωνό διεθνή να περνάει ιατρικές εξετάσεις σήμερα (22/6).
Παρότι δεν αγωνίστηκε ούτε μια φορά την περσινή σεζόν, η Μίντλεσμπρο είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο!
Έτοιμος να αναζητήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο Στιούαρτ Ντάουνινγκ, ο οποίος αποχωρεί για δεύτερη φορά από την αγαπημένη του Μίντλεσμπρο.
Ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να είναι ο «εκλεκτός» για τον πάγκο της Σάντερλαντ, στην περίπτωση που τελεσφορίσει το «deal» μεταξύ του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Έλις Σορτ, και της γερμανικής επενδυτικής ομάδας, που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των «μαυρόγατων».