Τα ισπανικά του Μίλνερ και... τα ζώα του Ρόμπερτσον!
Τζέιμς Μίλνερ και Άντι Ρόμπερτσον είχαν τη φαεινή ιδέα να μάθουν αν παραμιλούν στον ύπνο τους και τα αποτελέσματα ήταν... ανησυχητικά, αλλά πολύ αστεία και για τους δύο!
Τζέιμς Μίλνερ και Άντι Ρόμπερτσον είχαν τη φαεινή ιδέα να μάθουν αν παραμιλούν στον ύπνο τους και τα αποτελέσματα ήταν... ανησυχητικά, αλλά πολύ αστεία και για τους δύο!
Δύσκολα τα πράγματα για τον Γκράνιτ Τζάκα μετά την αντίδρασή του στις αποδοκιμασίες του κόσμου της Άρσεναλ.
Τον μπελά τους θα βρουν στο SkySports με την απόφαση που πήραν να υπάρχει για σχολιασμό ο Ρόι Κιν, αφού, ο Ιρλανδός γι' ακόμα μια φορά είπε τα πράγματα έτσι όπως τα σκέφτεται και «δίκασε» τους Σερζ Οριέ και Ντάνι Ρόουζ.
Ο Κρίστιαν Πούλισικ, ο άνθρωπος είναι πλέον ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που πέτυχε χατ-τρικ, αποκάλυψε φωτογραφίες του από την εποχή που έκανε προπονήσεις στους «μπλε» στην ηλικία των 7 ετών!
Το πρώτο 9-0 της Πρέμιερ Λιγκ καταγράφηκε το 1995, στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Ίπσουιτς. Το δεύτερο και τελευταίο έως σήμερα το είδαμε μόλις χθες, στο Σαουθάμπτον – Λέστερ. Κοινός παρονομαστής; Οι δύο τύποι κάτω από τα γκολπόστ!
Και όμως… Βρήκαμε κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό από το 0-9 της Λέστερ επί της Σαουθάμπτον! Τους οπαδούς των «αλεπούδων» που τίμησαν με συγκλονιστικό τρόπο τη μνήμη του αδικοχαμένου προέδρου τους, Βιχάι Σριβανταναπράμπα!
Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά στα χρονικά, θα διεξαχθεί παιχνίδι της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, στο «Άνφιλντ» και μάλιστα, θα πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της πόλης!
Η Λίβερπουλ πέρασε... αέρας από το Βέλγιο στο ματς με τη Γκενκ, ο Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν πέτυχε δυο γκολ, το δεύτερο εκ των οποίων ήταν... παραμυθένιο, ενώ ο Φιρμίνο στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε μαγική κάθετη πάσα με ραμπόνα!
Ο τύπος είναι πολυεργαλείο! Το αποδεικνύει σε ρόλο αμυντικού μέσου και ηγέτη της Κρίσταλ Πάλας, το αποδεικνύει και... κάτω από τα δοκάρια! Μέχρι και δικό του πέναλτι έπιασε ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς! Τι άλλο να κάνει;
Ένας Ολλανδός δημοσιογράφος είδε τον Φρανκ Λάμπαρντ με μια περίεργη έκφραση στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την αποψινή αναμέτρηση της Τσέλσι με τον Άγιαξ και τον ρώτησε γιατί φοβάται τόσο την ομάδα του Τεν Χάγκ... Ο Άγγλος κόουτς, έβαλε τα γέλια.