Μετράει αντίστροφα ο Ντεμπισί
Με την έλευση του Δεκεμβρίου, ο Ματιέ Ντεμπισί ευελπιστεί να καταφέρει να επιστρέψει στα πλάνα του προπονητή του στην Άρσεναλ, αρχίζοντας να συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις της ομάδας!
Με την έλευση του Δεκεμβρίου, ο Ματιέ Ντεμπισί ευελπιστεί να καταφέρει να επιστρέψει στα πλάνα του προπονητή του στην Άρσεναλ, αρχίζοντας να συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις της ομάδας!
Κάθε άλλο παρά αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί μελλοντικά με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο Άνχελ Ντι Μαρία, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο γύρως από τις – άκαρπες όπως αποδείχτηκαν- συζητήσεις του με τη γαλλική ομάδα, πριν πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το θέμα της αμυντικής λειτουργίας της εθνικής ομάδας της Αγγλίας απασχολεί τον παλαίμαχο πορτιέρο και πρώτο σε συμμετοχές με τη φανέλα των «τριών λιονταριών», Πίτερ Σίλτον.
Σε ποιον αναφέρεται άραγε; Μα φυσικά στο δικό του «πουλέν», Ρος Μπάρκλεϊ! Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ υποκλίθηκε ξανά στο ταλέντο του μεσοεπιθετικού της Έβερτον, υποστηρίζοντας πως διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα για να εξελιχθεί στον κορυφαίο Άγγλο ποδοσφαιριστή της ιστορίας!
Τηλεοπτικό μήνυμα για οικονομική στήριξη και προστασία των παιδιών στην Αφρική από τον ιό Έμπολα θα μεταδοθεί στο προσεχές φιλικό αγώνα ανάμεσα στις Αγγλία και Σκοτία, με τη σύμφωνη γνώμη των ποδοφαιρικών ομοσπονδιών των δύο χωρών που στηρίζουν τη Unicef.
Όπως του έρχεται η σκέψη, έτσι τη διώχνει αμέσως. Ο Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε πως δεν μπορεί ούτε να εξετάσει το ενδεχόμενο να έρθει το πλήρωμα του χρόνου για τον ίδιο στην εθνική ομάδα της Αγγλίας.
Τις πιθανότητες επιστροφής του Ντεμπά Μπα στο «St. James' Park» θα εξαντλήσει η Νιούκαστλ τον προσεχή Ιανουάριο.
Στα 37 του, έχει αντοχές να παίξει σε δύο ματς, μέσα σε ένα 24ωρο! Ο Ρόι Κάρολ είναι πιστός στρατιώτης του ποδοσφαίρου κι έκανε κάτι απίστευτο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας αλλά και τη Νοτς Κάουντι σε διάστημα λιγότερο της μιας ημέρας.
Όρο στο νέο συμβόλαιο του Ραχίμ Στέρλινγκ ώστε να μην μπορούν ν' ασχοληθούν μαζί του άλλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, θέλει να βάλει η Λίβερπουλ.
Την πορεία των συζητήσεων του Σεϊντού Ντούμπια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους περιμένουν αρκετοί σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ που θέλουν τον Ιβοριανό.