Kέιν: «Θέλω τρόπαια με την Τότεναμ»!
Τις φιλοδοξίες του στο εγγύς μέλλον με την Τότεναμ δεν έκρυψε ο Χάρι Κέιν, εκτιμώντας πως οι Λονδρέζοι έχουν τα φόντα για να εξελιχθούν εν καιρώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Τις φιλοδοξίες του στο εγγύς μέλλον με την Τότεναμ δεν έκρυψε ο Χάρι Κέιν, εκτιμώντας πως οι Λονδρέζοι έχουν τα φόντα για να εξελιχθούν εν καιρώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Στη Σαουθάμπτον θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Σαμ Μακ Κουίν, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «Αγίους».
Σε απολογία από την FA για την συμπεριφορά των παικτών της στο μεταξύ τους παιχνίδι κλήθηκαν οι Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Δεν θα τιμωρηθεί ο Σεσκ Φάμπρεγας.
Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του Πεπ Γκουαρδιόλα να μην ανταλλάξει χειραψία με τον Σεσκ Φάμπρεγας, με τον Καταλανό να απαντά σε αυτούς που θεωρούν ότι το έκανε εσκεμμένα.
Σε μια ωραία κίνηση θα προχωρήσει η Πρέστον, που αποφάσισε να τιμωρήσει τους Ζερμέιν Μπέκφορντ και Όουεν Ντόιλ για τον μεταξύ τους καυγά στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, για να επιστρέψει στους ταξιδιώτες οπαδούς τα χρήματά τους.
Σε επέκταση της συνεργασίας τους προχώρησαν Γουλβς και Ντέιβιντ Έντουαρντς.
Καμία πρόθεση να προχωρήσουν στην λύση της συνεργασίας τους με τον Σλάβεν Μπίλιτς δεν έχουν οι διοικούντες την Γουέστ Χαμ.
Απογοητευμένος για τον τρόπο με τον οποίο η Λίβερπουλ ηττήθηκε από τη Μπόρνμουθ, ο Τζόρνταν Χέντερσον τόνισε πως σε περιπτώσεις σαν τις χθεσινές, βάσει της εμφάνισης της ομάδας του, ακόμα και τα λόγια ... περισσεύουν για να περιγράψουν τα συναισθήματα του!
Τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών επιβλήθηκε από την FA στον Σέρχιο Αγουέρο, για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Νταβίντ Λουίζ και την κόκκινη κάρτα που είδε στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι. Τρεις «έφαγε» ο Φερναντίνιο για το επεισόδιο με Φάμπρεγας. .
Το γεγονός ότι η εκτός έδρας ευρεία ήττα (3-0) από την Κρίσταλ Πάλας για τη 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, μπορεί να ωφελήσει σε βάθος χρόνου την ομάδα του, επισήμανε ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Κλοντ Πιέλ.