Έχει ζήτηση στην Πρέμιερ Λιγκ ο Τζέκο!
Την ευκαιρία να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά το πετυχημένο πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Σίτι, προτίθενται να δώσουν οι Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ!
Την ευκαιρία να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά το πετυχημένο πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Σίτι, προτίθενται να δώσουν οι Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ!
Στην απόφαση να μην γίνει χρήση του VAR στον τελικό του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ, του ακριβότερου αγώνα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, προχώρησε η EFL!
Το τέλος της συνεργασίας της με τον Στιβ ΜακΛάρεν ανακοίνωσε η ΚΠΡ το μεσημέρι της Δευτέρας (01.04).
Στην τεράστια νίκη (3-2 με ανατροπή) της Μπρίστολ Σίτι απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο Αντρέας Βέιμαν πέτυχε τρία γκολ και το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο!
Ο Έντερσον γέμισε την πλάτη του με μελάνι κάνοντας ένα απίστευτο τατουάζ για το οποίο χρειάστηκε πολλές ώρες, όμως φαίνεται ότι άξιζε και με το παραπάνω τον κόπο!
Κάθε γκολ που δίνει δραματικό χαρακτήρα στις μεγάλες αναμετρήσεις, όταν «ντύνεται» με το πασίγνωστο τραγούδι του Τιτανικού γίνεται ακόμα καλύτερο, όπως συνέβη και με το αυτογκόλ του Αλντερβάιρελντ που χάρισε τη μεγάλη νίκη στη Λίβερπουλ με το τελικό 2-1 επί της Τότεναμ.
Οι αντιδράσεις του κόσμου και η αναζήτηση της ταυτότητας του ανθρώπου που με το επίσημο τζάκετ πανηγύρισε το αυτογκόλ του Αλντερβάιρελντ για το 2-1 της Λίβερπουλ, είναι τελικά ο μασέρ των διαιτητών κι όχι κάποιος υπεύθυνος της Πρέμιερ Λιγκ...
Βγάζοντας όλη την πίεση της στιγμής, ο Φαν Ντάικ έστειλε... στο Main Stand του «Άνφιλντ» τη μπάλα μετά το αυτογκόλ του Αλντερβάιρελντ και την ανατροπή της Λίβερπουλ για το 2-1 επί της Τότεναμ!
Με το τζάκετ που φορούν τα μέλη του διαιτητικού τιμ στις αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ, ένας match official πανηγύρισε το νικητήριο... αυτογκόλ του Αλντερβάιρελντ για το 2-1 της Λίβερπουλ απέναντι στην Τότεναμ στο Άνφιλντ!
Η Λίβερπουλ πήρε τεράστια νίκη με το αυτογκόλ του Αλντερβάιρελτν στο 90' της αναμέτρησης με την Τότεναμ και ο Γιούργκεν Κλοπ ξέσπασε μπροστά στο Kop και στον εκστασιασμένο και χαμογελαστό Κένι Νταλγκλίς.