Και ο Λίνγκαρντ στην Νότιγχαμ Φόρεστ!
Για πολύ μεγάλα πράγματα προορίζεται η Νότιγχαμ Φόρεστ τη νέα σεζόν, με την ασταμάτητη ενίσχυση να συνεχίζεται με την απόκτηση του Τζέσι Λίνγκαρντ, η μεταγραφή του οποίου επισημοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης!
Για πολύ μεγάλα πράγματα προορίζεται η Νότιγχαμ Φόρεστ τη νέα σεζόν, με την ασταμάτητη ενίσχυση να συνεχίζεται με την απόκτηση του Τζέσι Λίνγκαρντ, η μεταγραφή του οποίου επισημοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης!
Την απόκτηση του Τζιανλούκα Σκαμάκα φαίνεται πως έχει θέσει ως προτεραιότητά της η Γουέστ Χαμ, η οποία κατέθεσε επίσημη πρόταση στον παίκτη της Σασουόλο, έναντι 40 εκατομμυρίων!
Ένα από τα βασικά μεταγραφικά ζητήματα του καλοκαιριού φαίνεται πως έχει καταλήξει να θεωρείται η περίπτωση του Ζυλ Κουντέ, ο οποίος απασχολεί έντονα την Τσέλσι, την ώρα που ο ίδιος προτιμά να αγωνιστεί στη Μπαρτσελόνα!
Παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει άμεσα από τη Μπέρνλι ο αρχηγός της επί μία δεκαετία, Μπεν Μι, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπρέντφορντ και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος!
Ποδοσφαιριστής της Φούλαμ πρέπει να θεωρείται ο Κέβιν Εμπαμπού, ο οποίος αφήνει μετά από μία τριετία την Βόλφσμπουργκ, περνά τα εργομετρικά του και γίνεται κάτοικος Λονδίνου, υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα!
Στη Λυών θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νικολάς Ταγκλιαφίκο που είχε απασχολήσει έντονα την Μπράιτον, με συνέπεια οι «γλάροι» να συνεχίζουν την αναζήτηση για αριστερό μπακ, σε περίπτωση που αποχωρήσει για τη Μάντσεστερ Σίτι ο Μαρκ Κουκουρέγια!
Με τέτοια μεγάλη νίκη, ακόμα και σε φιλικό ματς, η Μινεσότα Γιουνάιτεντ ήταν λογικό ν' αποκτήσει θάρρος για πικάρισμα απέναντι στο κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Καλιντού Κουλιμπαλί είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι φέτος, με τους «μπλε» να προχωρούν σε ακόμα μία κίνηση από την Serie A και υπήρξαν κι άλλες που είτε έπιασαν είτε αποδείχθηκαν αποτυχημένες.
Η βάρους 300 τόνων ατσάλινη βάση για τη νέα εξέδρα στο Anfield Road τοποθετήθηκε με προσοχή και συνεχίζεται κανονικά το πρότζεκτ της περαιτέρω επέκτασης της χωρητικότητας του Άνφιλντ ώστε το 2023 να έχει πλέον 61.000 θέσεις.
Ποδοσφαιρικός «πόλεμος» παρά φιλικό ματς προετοιμασίας το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση της Λεβάντε με την Γουλβς. Κόκκινες κάρτες, ξεσηκωμός όλων στους πάγκους, δυνατά μαρκαρίσματα, εκνευρισμός, ένας ρέφερι που τους έστειλε όλους νωρίτερα στ' αποδυτήρια για να σκεφτεί αν θα ξεκινούσε το δεύτερο μέρος και τελικά... 11 εναντίον 11 ξανά!