Στηρίζει τον Καπέλο ο Τζέραρντ
Την απόλυτη στήριξή του στον Φάμπιο Καπέλο εξέφρασε ο Στίβεν Τζέραρντ λίγες ώρες πριν το εναρκτήριο παιχνίδι των προκριματικών του EURO για την Αγγλία. "Ήθελα πολύ να μείνει. Του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη"
Την απόλυτη στήριξή του στον Φάμπιο Καπέλο εξέφρασε ο Στίβεν Τζέραρντ λίγες ώρες πριν το εναρκτήριο παιχνίδι των προκριματικών του EURO για την Αγγλία. "Ήθελα πολύ να μείνει. Του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη"
Ο Φάμπιο Καπέλο αφού πέρασε το γολγοθά του ταπεινωτικού αποκλεισμού στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ετοιμάζεται τώρα να στείλει την εθνική Αγγλίας στην τελική φάση του EURO 2012. Πρώτος αντίπαλος η Βουλγαρία στο στάδιο Γουέμπλεϊ στις 22:00 με τους Φιλ Τζαγιέλκα, Θίο Γουόλκοτ και Τζο Χαρτ να αποτελούν τα νέα πρόσωπα στα "λιοντάρια"
Με την φανέλα της ΚΠΡ θα αγωνίζεται τουλάχιστον μέχρι το 2012 ο Χόγκαν Εφραίμ αφού έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρότειναν οι «Hoops».
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Μάρλον Κινγκ βρίσκονται οι «Sky Blues» και μάλιστα ο προπονητής της ομάδας, Άιντι Μποθρόιντ, ελπίζει να τον έχει στην διάθεσή του για το παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Λέστερ.
Αρκετά ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο προπονητής της Νοτς Κάουντι, Κρεγκ Σορτ. Οι «Magpies» έχασαν από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός του Λιγκ Τρόφι αλλά ο Σορτ δεν φάνηκε να απογοητεύεται.
Ο προπονητής της Μίλτον Κέινς Ντονς, Καρλ Ρόμπινσον, αποκάλυψε πως την τελευταία μέρα των μεταγραφών ομάδα της Τσάμπιονσιπ κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Ζερμέν Ίστερ αλλά ο ίδιος είπε «όχι» αφού τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για την φετινή σεζόν.
Βλέποντας το καλό ξεκίνημα της Τσέλσι στο πρωτάθλημα, ο Μίκαελ Εσιέν θεωρεί πως οι «μπλε» φέτος έχουν τις δυνατότητες να κατακτήσουν την «κορυφή» της Ευρώπης.
Ο Σαμίρ Νασρί ίσως επιστρέψει νωρίτερα στην ενεργό δράση απ'ότι αναμενόταν με αποτέλεσμα ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, να τον υπολογίζει πιθανότατα για το παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μπόλτον στις 11 Σεπτεμβρίου.
Ο Ράιαν Γκιγκς βλέποντας να επιστρέφουν ένας-ένας οι παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών εξέφρασε την άποψή του πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαθέτει ένα πολύ ισχυρό ρόστερ για την φετινή χρονιά.
Το γεγογός ότι πέντε ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν «παρελθόν» από την Τσέλσι δεν δείχνει να απασχολεί ιδιαίτερα τον Φρανκ Λάμπαρντ αλλά αντίθετα εμπιστεύεται το ρόστερ της ομάδας και εμφανίζεται αισιόδοξος για την φετινή χρονιά.