Ρόμπινσον: Παραχωρείται
Έτοιμη να ακούσει και συζητήσει όλες τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της για τον Πολ Ρόμπινσον είναι η Μπλάκμπερν, με τη διοίκηση των Ρόβερς να θέλει να ξεφορτωθεί με κάθε τρόπο τον πρώην διεθνή άσο.
Έτοιμη να ακούσει και συζητήσει όλες τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της για τον Πολ Ρόμπινσον είναι η Μπλάκμπερν, με τη διοίκηση των Ρόβερς να θέλει να ξεφορτωθεί με κάθε τρόπο τον πρώην διεθνή άσο.
Δεύτερο διαζύγιο στη League One, μέσα σε μόνο λίγα λεπτά! Ο Κιθ Κερλ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Νοτς Κάουντι και ο σύλλογος της Νότιγχαμ γίνεται ο δεύτερος μετά την Όλνταμ που ψάχνει για προπονητή από την Κυριακή το μεσημέρι.
Το διαζύγιο του Πολ Ντίκοφ με την Όλνταμ μπορεί να μην ήρθε αμέσως μετά τη νίκη-πρόκριση των «λάτικς» κόντρα στη Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας, δεν άργησε όμως πολύ να συμβεί. Ο 40χρονος προπονητής παραιτήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, μετά την ήττα της ομάδας της League One από τη Γουόλσολ.
Με τον Στίβεν Ριντ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες και τον Πίτερ Οντεμβίγκι εκτός αποστολής θα αντιμετωπίσει η Γουέστ Μπρομ την Τότεναμ. Δείτε τις επιλογές των δυο προπονητών:
Με τα παπούτσια του δίδυμου αδερφού του αγωνίστηκε ο Ράφαελ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Φούλαμ.
Χαρούμενος για την εμφάνισή του και τα δύο γκολ που πέτυχε εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην κάμερα της nuFC TV, ο πρωταγωνιστής του Σαββατιάτικου παιχνιδιού Νιουκάστλ-Τσέλσι, Μόουσα Σισσοκό.
Τα χρήματα που δεν δαπανήθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου δεν πρόκειται να μείνουν για πολλούς μήνες στα ταμεία της Μάντσεστερ Σίτι, αφού οι «πολίτες» είναι έτοιμοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα και να κινηθούν για την απόκτηση των Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρανταμέλ Φαλκάο το ερχόμενο καλοκαίρι!
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον νέο του συμπαίκτη στη Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ, ο δεξιός μπακ των «reds», Γκλέν Τζόνσον.
Αντιμέτωπος με την Αγγλική ομοσπονδία θα τεθεί ο Μάικλ Όουεν μετά το χτύπημα στον Μικέλ Αρτέτα, στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Στόουκ με αντίπαλο την Άρσεναλ.
Τι κι αν τα φώτα έσβησαν; Τι κι αν οι παίκτες των Φούλαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχώρησαν προς τα αποδυτήρια; Οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχασαν το κέφι τους και τραγουδούσαν υπέρ της ομάδας τους, η οποία αγωνίζεται ακόμη και στο σκοτάδι!