«Θα επιστρέψει στα γκολ ο Αντεμπαγιόρ»
Την αισιοδοξία του πως ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ θα… αποκαταστήσει άμεσα τη σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα, εξέφρασε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.
Την αισιοδοξία του πως ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ θα… αποκαταστήσει άμεσα τη σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα, εξέφρασε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.
Με τη μορφή δανεισμού για έναν μήνα θα αγωνίζεται στην Ντονκάστερ Ρόβερς ο 19χρονος Μπράιαν Λούντστραμ από την Έβερτον.
Την πεποίθηση του πως η Νιούκαστλ μπορεί να φτάσει ακόμη και μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ εξέφρασε ο Άλαν Πάρντιου, αφού θεωρεί πως αν η ομάδα του ξεπεράσει το εμπόδιο της Μέταλιστ στην δύσκολη έδρα της, είναι ικανή να ανταπεξέλθει απέναντι σε κάθε αντίπαλο.
Να αφήσουν πίσω την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου και να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, κάλεσε τους συμπαίκτες του στην Άρσεναλ ο Θίο Γουόλκοτ.
Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Ούγκο Γιορίς.
Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στη Ζενίτ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ κάνει ο Μάρτιν Σκρτελ, ο οποίος υποφέρει από έναν τραυματισμό στο γόνατο.
Ευχάριστες φαίνεται πως είναι οι προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι, αφού σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο αγγλικός σύλλογος, οι παίκτες του χορεύουν στους ρυθμούς της νέας μόδας στο ίντερνετ, το «Harlem Shake».
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες, αλλά και για την ισχυρή προσωπικότητα του Λουίς Σουάρεζ, ο Μπρένταν Ρότζερς. «Μαχητής» και «νικητής» κάποια από τα… αποθεωτικά επίθετα που χρησιμοποίησε ο προπονητής των «κόκκινων».
Εκτός αποστολής θα μείνει ο Φράνκ Λάμπαρντ, για τον δεύτερο αγώνα της Τσέλσι κόντρα στη Σπάρτα Πράγας για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αφού ο Ράφα Μπενίτεθ θέλει να τον ξεκουράσει για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός θα μείνει και ο Μπράνισλαβ Ιβανόβιτς για τους ίδιους λόγους.
Παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης της Κάρντιφ με τη Μπράιτον είχε ο τεχνικός των Ουαλών, Μάλκολμ Μακάι.