Επιμένει για Μπεντ!
Η Νιούκαστλ συνεχίζει να ασχολείται «ζεστά» με την περίπτωση του Ντάρεν Μπεντ και ο Άλαν Πάρντιου έχει αναγάγει σε προσωπικό… στοίχημα την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού της Άστον Βίλα.
Η Νιούκαστλ συνεχίζει να ασχολείται «ζεστά» με την περίπτωση του Ντάρεν Μπεντ και ο Άλαν Πάρντιου έχει αναγάγει σε προσωπικό… στοίχημα την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού της Άστον Βίλα.
Η Κορίνθιανς προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων που την ήθελαν να έχει αποδεχτεί πρόταση της Τότεναμ για την παραχώρηση του Παουλίνιο. Μάλιστα, ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Μάριο Γκόμπι, δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη προσφορά για τον ποδοσφαιριστή!
Μόνο η επίσημη ανακοίνωση της Φούλαμ απομένει για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Μπακαρί Σακό της Γουλβς στους «κότατζερς» όπως γράφουν τα αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης.
Γνωρίζοντας για το ενδιαφέρον της Τσέλσι και την πρόθεση του Ζοσέ Μουρίνιο να τον πάρει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Χουλκ δείχνει θετικός και ζήτησε να μετατεθούν οι συζητήσεις με τους «μπλε» στο τέλος του Confederations Cup!
Την επιθυμία του, ο Κέβιν Φίλιπς να ακολουθήσει την Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου, εξέφρασε ο εκ των προέδρων του συλλόγου, Στιβ Πάρις.
Την πρόθεσή του να παραμείνει στη Σουόνσι, παρά τα όσα ακούγονται, εξέφρασε ο Μίκαελ Λάουντρουπ, τονίζοντας πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν.
Το ποσό που θα έχει στη διάθεσή του ο Ντέιβιντ Μόγιες για την ενίσχυση του ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη θερινή μεταγραφική περίοδο αποκαλύπτει ο αγγλικός Τύπος. Όπως αναφέρει η «Telegraph», ο νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» θα μπορεί να διαθέσει 60 εκατ. λίρες για προσθήκες στο υλικό που πήρε στα χέρια του.
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο Λουίς Σουάρες, τονίζοντας πως η διοίκηση των «κόκκινων» θα πρέπει να σεβαστεί τα «θέλω» του, βάζοντας… νερό στο κρασί της!
Έτοιμος να «αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά» και να αφήσει το στίγμα του στην Τσέλσι είναι ο Αντρέ Σούρλε, λέγοντας πως δεν θα γίνει ο νέος Μαρίν… σκουπίζοντας τον πάγκο.
Το φινάλε του Confederations Cup για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Παουλίνιο περιμένει η Τότεναμ! Σύμφωνα με την «Telegraph», ο αγγλικός σύλλογος απέσπασε τη συγκατάθεση της Κορίνθιανς για την αγορά του παίκτη έναντι 14,5 εκατ. λιρών και ο 24χρονος μέσος θα μετακομίσει στο Λονδίνο.