Αποθέωσε τους παίκτες του ο Χιουζ
Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του και γύρισαν το παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι (3-2) στάθηκε ο τεχνικός της Στόουκ, Μαρκ Χιουζ, τονίζοντας πως στο δεύτερο μέρος ήταν εκπληκτικοί!
Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του και γύρισαν το παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι (3-2) στάθηκε ο τεχνικός της Στόουκ, Μαρκ Χιουζ, τονίζοντας πως στο δεύτερο μέρος ήταν εκπληκτικοί!
Καθοριστικό θεώρησε το δεύτερο τέρμα της Λίβερπουλ ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σαμ Άλαρνταϊς, ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος από την κακή αντίφραση των παικτών του μετά την επίτευξή του.
Ποιός είδε τον Ντέιβιντ Μόγιες και δεν φοβήθηκε! Μέσα σε όλα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να επιθυμεί την αποχώρησή του από την ομάδα και η διάψευση ήρθε με έντονο ύφος!
Τραυματίας αποχώρησε από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ ο Στίβεν Τζέραρντ και άπαντες στο τεχνικό τιμ των «κόκκινων» περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων!
Τη νίκη με σκορ 1-0 μέσα στο «σπίτι» της Μόρκαμ πανηγύρισε η Τσέλτεναμ, που παραμένει αήττητη εδώ και οκτώ αγώνες στην League Two!
Το έκανε με τη Φούλαμ πριν από τέσσερις μέρες, το έκανε και με τη Σάντερλαντ. Η Τότεναμ επικράτησε των «μαυρόγατων» εκτός έδρας με 2-1 και ανατροπή (όπως ακριβώς είχe κάνει με τους «πότερς») πραγματοποίησε ακόμη μία... απόδραση, πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Χωρίς καμία διάθεση να παραπονεθεί για τη νέα απώλεια βαθμών της Μάντσεστερ Σίτι στα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι υποστήριξε πως το τελικό 1-1 με τη Σαουθάμπτον ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Στο 1-1 βρίσκονται στο «Στάδιο του Φωτός» Σάντερλαντ και Τότεναμ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ και τον Παουλίνιο να φέρνει το ματς στα ίσα για τους φιλοξενούμενους.
Οι Κιντερμίνστερ και Γκρίμσπι Τάουν έκαναν την έκπληξη στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας πετώντας εκτός συνέχειας τις Νιούπορτ Κάουντι (4-2) και Νορθάμπτον (2-0) αντίστοιχα! Πέρασε και η Μάκλσφιλντ από τις ομάδες των ερασιτεχνικών κατηγοριών, με το 3-2 επί της Μπράκλεϊ Τάουν.
Χαρούμενος που μπήκε τέλος στο αρνητικό σέρι, με τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, εμφανίστηκε ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Μαουρίτσιο Ποκετίνο που δήλωσε πως οι «Άγιοι» μπορούσαν και τη νίκη!