Τέσσερις αποδεσμεύσεις από Σάντερλαντ
Την αποχώρηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Σάντερλαντ , ανάμεσα στους οποίους δεν βρίσκεται ο Χάρης Μαυρίας.
Την αποχώρηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Σάντερλαντ , ανάμεσα στους οποίους δεν βρίσκεται ο Χάρης Μαυρίας.
Έπειτα και από αυτό, η Άρσεναλ δεν γίνεται να μην έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ενγκολό Καντέ. Ο Γάλλος χαφ που ήταν εξ αυτών που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην πορεία της Λέστερ προς τον τίτλο, έκανε τον Αρσέν Βενγκέρ να παραδεχθεί πως τον θαυμάζει, ωστόσο, το μυαλό του ποδοσφαιριστή αυτή την περίοδο είναι στο Euro 2016...
Από τη στιγμή που δεν του πρόσφεραν νέο συμβόλαιο, ο Κόλο Τουρέ ρίχνει τους τίτλους τέλους της θητείας του στη Λίβερπουλ.
Περισσότερους εκπροσώπους από κάθε άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης (και αυτό της Τουρκίας) θα έχει στο Euro της Γαλλίας η Πρέμιερ Λιγκ, ενώ σημαντικός είναι και ο αριθμός των αγγλικών συλλόγων που έχουν στείλει τους περισσότερους παίκτες στις εθνικές ομάδες.
Συμβόλαιο δύο ετών με τη Μπόλτον υπέγραψε ο Φιλ Πάρκινσον, ο οποίος διαδέχεται τον Νιλ Λένον στην τεχνική ηγεσία των «γουόντερερς».
Έχει ακόμα δύο χρόνια συμβολαίου, όμως η Λίβερπουλ σκοπεύει άμεσα να «δέσει» τον Εμρέ Τσαν και θα τον περιμένει μετά το Euro να υπογράψει νέο συμβόλαιο.
Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Τζον Στόουνς της Έβερτον βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι.
Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος με το γεγονός πως δεν θα παρακολουθήσει ακόμα μία μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση από τον… καναπέ του σπιτιού του δήλωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος τόνισε πως άπαντες στην Ουαλία είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη του Euro 2016.
«Μάχη» με τη Μονακό είναι διατεθειμένη να δώσει η Σάντερλαντ για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.
Λίγες ημέρες μετά την τοποθέτηση του Ντάνι Άλβες για το πόσο «ταιριάζουν» Μπαρτσελόνα και Κουτίνιο, ο συμπαίκτης του στην εθνική Βραζιλίας, Φιλίπε Λουίς, δήλωσε πως ο άσος της Λίβερπουλ είναι ευπρόσδεκτός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς διαθέτει την ποιότητα που απαιτείται στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.