«Όχι» της Γιουβέντους σε Τσέλσι για Σάντρο
Την αρνητική απάντηση της Γιουβέντους σε προσφορά 50 εκατομμυρίων ευρώ για τον Άλεξ Σάντρο εισέπραξε η Τσέλσι, όπως μετέδωσε το γνωστό ιταλικό Μέσο «Gazzetta dello Sport».
Την αρνητική απάντηση της Γιουβέντους σε προσφορά 50 εκατομμυρίων ευρώ για τον Άλεξ Σάντρο εισέπραξε η Τσέλσι, όπως μετέδωσε το γνωστό ιταλικό Μέσο «Gazzetta dello Sport».
Σε παύση του... μεταγραφολογικού πυρός γύρω από το όνομά του προέβη ο μέσος της Λέστερ, Ριγιάντ Μαχρέζ, τονίζοντας ωστόσο συγχρόνως, ότι ήρθε κατά τα φαινόμενα το πλήρωμα του χρόνου, ώστε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Στον τερματοφύλακα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Κ20 της Αγγλίας, Φρέντι Γούντμαν, απονεμήθηκε η διάκριση του «χρυσού γαντιού», λίγο μετά τη λήξη του τελικού της διοργάνωσης με αντίπαλο τη Βενεζουέλα.
Ως την πιο λανθασμένη στην αγωνιστική του σταδιοδρομία έχρισε ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ την επιλογή του να αγωνιστεί στην Κρίσταλ Πάλας, όπως ο ίδιος δήλωσε στη γνωστή γαλλική εφημερίδα «L' Equipe».
Κατηγορηματικά αντίθετος στα σενάρια πώλησης του Άγγλου διεθνούς τερματοφύλακα της Στόουκ, Τζακ Μπάτλαντ, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Πίτερ Κόουτς μιλώντας σε γνωστό βρετανικό Μέσο.
Απομακρύνοντας τη μπάλα για τελευταία φορά από την περιοχή τους και έχοντας ανταποκριθεί σωστά στις συνθήκες πίεσης από τους Βενεζουελάνους, οι Άγγλοι άκουσαν το σφύριγμα της λήξης και ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Μουντιάλ κ-20!
Μπορεί να μην ήταν εκείνος ο σκόρερ του μεγάλου τελικού, αλλά η συμβολή του Ντόμινικ Σολάνκε στην πορεία της Αγγλίας μέχρι και την κατάκτηση του Μουντιάλ κ-20 στη Νότια Κορέα, του έδωσε το βραβείο του πολυτιμότερου της διοργάνωσης. Στον Φρέντι Γούντμαν το «Golden Glove».
Αποθεωτικό μήνυμα αναρτήθηκε στο λογαριασμό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στα social media μετά την τεράστια επιτυχία του τμήματος κ-20 με την κατάκτηση του Μουντιάλ στη Νότια Κορέα.
Η Αγγλία ξανά στην κορυφή του κόσμου! Στον πρώτο τελικό σε μεγάλη διοργάνωση μετά το 1966, ακόμα κι αν αφορά σε επίπεδο κ-20, τα «τρία λιοντάρια» έσπασαν την κατάρα! Το σύνολο του Πολ Σίμπσον επιβλήθηκε 1-0 της Βενεζουέλας στο Μουντιάλ της Νοτίου Κορέας και έγραψε ιστορία... Σκόρερ ο Κάλβερτ Λιούιν, απέκρουσε πέναλτι ο Γούντμαν.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας, Έιντι Μπόθροϊντ, αποφάσισε να επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές του να συζητούν για το μέλλον τους με τους εκπροσώπους τους, ακόμα και κατά τη διάρκεια του φετινού Euro U-21 που θα διεξαχθεί στην Πολωνία!