Στα υπόψιν της Τσέλσι ο Κορνέ!
Η Τσέλσι έχει στη λίστα της τον Μαξουέλ Κορνέ της Μπέρνλι και θα κινηθεί για τον ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγοράσει τους βασικούς της στόχους.
Η Τσέλσι έχει στη λίστα της τον Μαξουέλ Κορνέ της Μπέρνλι και θα κινηθεί για τον ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγοράσει τους βασικούς της στόχους.
Ο Μικέλ Αρτέτα είχε θέσει από το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν ότι κύριος μεταγραφικός στόχος της Άρσεναλ θα είναι ο Γκάμπριελ Ζεσούς και πλέον η αποστολή εξετελέσθη! Τι σημαίνει αυτό όμως για την επιθετική γραμμή των «κανονιέρηδων» και γιατί ο 25χρονος Βραζιλιάνος αποτελεί την «τέλεια μεταγραφή»;
Διακοπές τέλος για τους Γιούργκεν Κλοπ και Ρομπέρτο Φιρμίνο, οι οποίοι επέστρεψαν στο προπονητικό στάδιο «AXA» της Λίβερπουλ στην δεύτερη μέρα προετοιμασίας του συλλόγου.
Ο Τζακ Γκρίλις έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα (04/07) τις ατομικές προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και θα συνεχίσει με ίδιους ρυθμούς μέχρι να ενταχθεί με την Σίτι στο Μάντσεστερ σε λίγες ημέρες.
Ο Ζορζίνιο φαίνεται πως έχει στο μυαλό του συνεχίσει στην Τσέλσι φορώντας τα «μπλε» με πιθανή ανανέωση συμβολαίου να έρχεται τον Σεπτέμβριο!
Ο Μάνορ Σόλομον θα αγωνίζεται ως δανεικός στην Φούλαμ από τη νέα σεζόν από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τελικά την λύση σε μονοετές δανεισμό και όχι σε πώληση.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι στην εποχή του Έρικ Τεν Χαγκ, με τον Ταϊρέλ Μαλάσια να γίνεται επίσημα πλέον ένας «κόκκινος διάβολος» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ο Ζεσούς αφού πήρε την πρώτη του γεύση από το «Έμιρεϊτς» με τον Εντού να τον ξεναγεί κι αφού ανακοινώθηκε, έκανε προπόνηση στο Colney με τα χρώματα της νέας του ομάδας και «κόλλησε» αμέσως με το βραζιλιάνικο παρεάκι.
Ο Χούλιαν Αλβάρες μετακομίζει στο Μάντσεστερ για χάρη της Σίτι και το βράδυ της Δευτέρας αποχαιρέτησε ορισμένους οπαδούς της Ρίβερ που του έδειξαν ότι εκτίμησε όσα έκανε για την ομάδα και του ευχήθηκαν να πετύχει στους «πολίτες».
Η Τότεναμ θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ δίχως να έχει διαθέσιμο τον Ριτσάρλισον, αφού τελικά εκείνος τιμωρήθηκε από την FA για το καπνογόνο που σήκωσε και πέταξε στη νίκη επί της Τσέλσι στο «Γκούντισον Παρκ».