Δανεικός στην Πόρτσμουθ ο Σονκό
Για ένα χρόνο με την φανέλα των«Pompeys» θα αγωνίζεται από την νέασεζόν ο Ιμπραχίμα Σονκό αφού η Στόουκ συμφώνησε νατον παραχωρήσει δανεικό.
Για ένα χρόνο με την φανέλα των«Pompeys» θα αγωνίζεται από την νέασεζόν ο Ιμπραχίμα Σονκό αφού η Στόουκ συμφώνησε νατον παραχωρήσει δανεικό.
Η μεταγραφή του Αλεξάντερ Κολάροφ παραμένει στον αέρα μετά τις δηλώσεις του προέδρου του ιταλικού συλλόγου περί μη ύπαρξης πρότασης, όμως τα δημοσιεύματα στην Αγγλία έχουν ήδη «ντύσει» τον παίκτη στα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι. Παρουσιάζουν μάλιστα, τη μεταγραφή, ως αιτία αποχώρησης του Γουέιν Μπριτζ από την ομάδα.
Την πρόθεση της Μπλάκμπερν να πουλήσει τον Τζέισον Ρόμπερτς για να εξοικονομήσει χρήματα για τις μεταγραφές, αποκαλύπτουν δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.
Καμία διάθεση να αφήσει τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας δεν έχει ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπίλι Ντέιβις. Ο Σκοτσέζος τεχνικός δεν ήταν σύμφωνος με την παραχώρηση του Τζέιμς Πιρτς στη Νιούκαστλ και για το λόγο αυτό έχει εισηγηθεί να… κλειδώσουν οι πόρτες.
Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα που προστίθεται στην «κούρσα» της διεκδίκησης του επιθετικού της Νις,Λοίκ Ρεμί σύμφωνα με τον μάνατζερ του Γάλλου στράικερ.
Εύκολη αποστολή θα έχει η Λίβερπουλ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αφού η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη με το ζευγάρι των Ραμποτνίτσκι - Μίκα, από το FYROM και την Αρμενία αντίστοιχα.
Στην παραδοχή πως η Μπαρτσελόνα δεν θα καταφέρει να πάρει τον Σεσκ Φάμπρεγας από την Άρσεναλ το φετινό καλοκαίρι, αλλά ότι θα έρθει η μέρα που ο νεαρός Ισπανός θα επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, προχώρησε ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Σάντρο Ροσέλ.
Ο νέος προπονητής της Σάουθεντ, Πολ Στάροκ προειδοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου πως θα παίζουν για το μέλλον τους την φετινή σεζόν στην League 2.
Ο προπονητής της Χέρεφορντ ,Σάιμον Ντέιβι κατάφερε να κάνει διπλό μεταγραφικό «χτύπημα»αφού απέκτησε τον Μάικλ Τάουνσεντ και τον Σαμ Μάλσομ.
Σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα από την Αγγλία και την Ιταλία που θέλουν τον Σέρβο διεθνή ένα βήμα μακριά από το Μάντσεστερ, κάνοντας λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, οι άνθρωποι της Λάτσιο αρνούνται κατηγορηματικά πως έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους, αφού δεν υπάρχει καν γραπτή πρόταση για τον παίκτη!