Στην Σάουθεντ ο Σοάρες
Με την φανέλα των «Shrimpers» θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν ο πρώην παίκτης της Όλντερσοτ, Λουί Σοάρες.
Με την φανέλα των «Shrimpers» θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν ο πρώην παίκτης της Όλντερσοτ, Λουί Σοάρες.
Δεμένο κρατάει τον Μάρτιν Γιολ ο Άγιαξ, και δεν δέχεται προς το παρόν να λύσει το συμβόλαιο του Ολλανδού τεχνικού και να τον αφήσει να πάει στη Φούλαμ. Η αγγλική ομάδα περιμένει πως και πως την αποδέσμευσή του από τον «Αίαντα» αλλά οι προσπάθειες της μέχρι στιγμής δεν έχουν αποτέλεσμα.
Την ενίσχυση του ρόστερ της Νορθάμπτον ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου επιθυμεί ο τεχνικός της ομάδας, Ίαν Σάμπσον.
Ο προπονητής της Νοτς Κάουντι, Κρεγκ Σορτ, αποκάλυψε πως οι νεοφώτιστοι στην Λιγκ 1 βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη της Μπέρμιγχαμ Κρίστιαν Πιρς.
Αποχαιρέτησαν την Γουίκομπ οι Μάτι Κόλινς και Νετάν Σανσαρά αφού ο προπονητής των «Chairboys», Γκάρι Γουάντοκ, δεν θα κινηθεί για την απόκτησή τους.
Μετά την οριστικοποίηση της απόκτησης του Τζο Κόουλ, η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε ακόμη μία μεταγραφική προσθήκη. Ο λόγος για τον νεαρό αμυντικό Ντάνι Γουίλσον, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους «κόκκινους» και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.
Πωλητήριο στις 6 εκ λίρες έβαλε η Λίβερπουλ στον Ντέιβιντ Ενγκόγκ σύμφωνα με την «Mirror» για να βάλει χρήματα στο ταμείο του συλλόγου.
Την καριέρα του στην Μπράιτον θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, για ένα χρόνο ακόμη ο Γκάρι Χαρτ αφού το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία είναι η υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.
Με την φανέλα της Χάντερσφιλντ θα αγωνίζεται για έξι μήνες ο Τζο Γκάρνερ αφού η Νότιγχαμ συμφώνησε να τον παραχωρήσει δανεικό.
Σε εντυπωσιακούς ρυθμούς κινείται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά την καμπάνια κατά της διοίκησης Γκλέιζερ που πραγματοποιεί μεγάλη μερίδα των φίλων της ομάδας.