«Πρώτη» του Τόρες
Το μέλλον του Φερνάντο Τόρες στη Λίβερπουλ μπορεί να είναι αμφίβολο σύμφωνα με τα καθημερινά δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απέχει και από τις υποχρεώσεις της ομάδας.
Το μέλλον του Φερνάντο Τόρες στη Λίβερπουλ μπορεί να είναι αμφίβολο σύμφωνα με τα καθημερινά δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απέχει και από τις υποχρεώσεις της ομάδας.
Ενθουσιασμένος με την απόκτηση του Ρόνι Σταμ από την Τβέντε δηλώνει ο προπονητής της Γουίγκαν, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Έτοιμος να επιστρέψει στο Μάντσεστερ και να συνεχίσει την αποθεραπεία του στη Γιουνάιτεντ είναι ο Άντερσον, που μοιάζει να ξεπέρασε το σοκ από το πρόσφατο τροχαίο που είχε.
Ο Αρσέν Βενγκέρ δείχνει να ανησυχεί για την απόδοση που θα έχουν οι τερματοφύλακες της Άρσεναλ και μιλώντας ξεχωριστά στους Μανουέλ Αλμούνια και Λούκας Φαμπιάνσκι τους ζήτησε να προσπαθήσουν να κερδίσουν θέση βασικού.
Διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Βινς Γκρέλα κοντά στη Γαλατασαράι, ο προπονητής του στην Μπλάκμπερν, Σαμ Αλαρντάις.
Ένα ρεπορτάζ και μία φωτογραφία στον αγγλικό τύπο ήταν αρκετά για να ξεσπάσει θύελλα γύρω από τη μεταγραφή του Σολ Κάμπελ στη Νιουκάστλ και το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει ακόμη σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.
Αντίπαλο στην προσπάθεια να αποκτήσει τον Χατέμ Μπεν Αρφά βρήκε η Νιουκάστλ μιας και η γερμανική Χόφενχαϊμ έχει μπει δυνατά και αυτή στο παιχνίδι.
Στο κυνήγι ενός ποιοτικού επιθετικού βρίσκεται η Μπλάκμπερν σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Τζον Γουίλιαμς, που δε θέλησε όμως να αποκαλύψει το όνομά του.
Κάθετος παραμένει ο μάνατζερ του Κρίστιαν Πόουλσεν στο γεγονός ότι δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα μεταγραφής του πελάτη του από τη Γιουβέντους στη Λίβερπουλ.
Αν εξαιρέσουμε την Άρσεναλ που κατάφερε να κατακτήσει το «Emirates Cup», παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-2 επί της Σέλτικ, καμία από τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ δεν κατάφερε να νικήσει στα φιλικά παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, αφού Τσέλσι, Λίβερπουλ και Άστον Βίλα ηττήθηκαν.