Από τον Μούτου στον Τουρέ
Το «κακό παιδί» πλέον, Κόλο Τουρέ δεν είναι φυσικά ο μόνος που έφτασε στο κόκκινο τα αντιντόπινγκ τεστ. Στην Αγγλία πάντως το φαινόμενο είναι σπάνιο και το www.england365.gr κάνει μία μικρή αναδρομή… ουσίας.
Το «κακό παιδί» πλέον, Κόλο Τουρέ δεν είναι φυσικά ο μόνος που έφτασε στο κόκκινο τα αντιντόπινγκ τεστ. Στην Αγγλία πάντως το φαινόμενο είναι σπάνιο και το www.england365.gr κάνει μία μικρή αναδρομή… ουσίας.
Δεν έφταναν τα 37 εκατομμύρια ζημίες που ανακοίνωσε στον ισολογισμό της, ούτε η γκρίνια που έχει ξεσπάσει για τις επιλογές του Ζεράρ Ουγιέ. Η Άστον Βίλα έχει άλλον ένα «πονοκέφαλο», πλέον, καθώς χάνει για ένα μήνα τον Ρίτσαρντ Νταν.
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Ντάρεν Φλέτσερ, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τους «κόκκινους διαβόλους» που θα τον κρατήσει στο ''Ολντ Τράφορντ'' μέχρι το 2015.
Δεν φοβάται ούτε τον ίδιο, ούτε τα «παιχνίδια» που παίζει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον ψυχολογικό τομέα και στο μυαλό των αντιπάλων του. Ο λόγος για τον Κένι Νταλγκλίς, ο οποίος μίλησε και για το παρελθόν του με τον τεχνικό της Γιουνάιτεντ, λίγο πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι.
Μπορεί μετά τον αγώνα της Άστον Βίλα με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ζεράρ Ουγιέ να συγκέντρωσε τα επικριτικά σχόλια για τις αλλαγές που έκανε στην ομάδα, όμως ο Φαμπιάν Ντελφ υπερασπίστηκε τον προπονητή του.
Τα πρωτοσέλιδα σύσσωμου του αγγλικού Τύπου αναλώνονται στην είδηση σοκ που έχει ταράξει τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Σίτι με το θετικό δείγμα του Κόλο Τουρέ σε αντιντόπινγκ κοντρόλ.
Όσα χρόνια και αν περάσουν ο Ερίκ Καντονά δεν θα σταματήσει ποτέ να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης και την ποδοσφαιρική ζωή στο Νησί. Ο Γάλλος αστέρας χαρακτήρισε το χτύπημά του, με κίνηση …κουνγκ φου σε οπαδό της Κρίσταλ Πάλας, ως την καλύτερη στιγμή στη ζωή του, ενώ όλη του η συνέντευξη είναι …αριστούργημα.
Στις προπονήσεις της Τσέλσι επέστρεψε ο Γιόσι Μπεναγιούν μετά από απουσία έξι μηνών. Ο Ισραηλινός άσος είχε τραυματιστεί σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα και όπως αναφέρει η εφημερίδα London Evening Standard θα προπονηθεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από τους συμπαίκτες του.
Η σύγκριση, την περίοδο που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μαρσέιγ, με τον σπουδαίο Ζιντεντίν Ζιντάν τον... κούρασε. Ο Σαμίρ Νασρί παραδέχτηκε ότι αυτός ήταν ενάς από τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τη Γαλλία για λογαριασμό της Άρσεναλ.
Φαίνεται ότι έχει αναπτερωθεί το ηθικό όλων στην Τσέλσι, μετά τη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σάλομον Καλού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις τελευταίες εμφανίσεις των Λονδρέζων και για την αισιοδοξία που επικρατεί για τους τίτλους σε Αγγλία και Ευρώπη.