Από… πρώτη θέση για Βραζιλία
Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, που θα γίνει στη Βραζιλία, θα είναι η Αγγλία.
Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, που θα γίνει στη Βραζιλία, θα είναι η Αγγλία.
Αρνητική κατάληξη είχαν οι διαπραγματεύσεις του επιχειρηματικού ομίλου Club 9 Sports με τη διοίκηση της Τρανμίρ για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας.
Κακή συνήθεια έχουν γίνει στον Μάριο Μπαλοτέλι τα πρόστιμα για παραβάσεις με το αυτοκίνητό του. Το βράδυ της Πέμπτης ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 380 ευρώ για οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα ενόσω κινείτο με νοικιασμένο αυτοκίνητο σε δρόμο του Μιλάνου. Παράλληλα του αφαιρέθηκαν και δέκα βαθμοί από το δίπλωμά του βάσει του point system.
Στη Γουίγκαν θα συνεχίσει τελικά και τη νέα σεζόν ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ. Ο Ισπανός τεχνικός που δέχτηκε δελεαστική πρόταση από την Άστον Βίλα προτίμησε να παραμείνει στους «λάτικς», όπου έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης.
Τον Στίβεν Τζέραρντ συμβουλεύτηκε ο Νταμιάν Κομολί, πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζόρνταν Χέντερσον. Ο γενικός διευθυντής των «κόκκινων» μίλησε με τον αρχηγό της ομάδας για το νέο απόκτημα της Λίβερπουλ, με τον 31χρονο άσο να δίνει τις ευλογίες του για τη μετακίνηση του πρώην μέσου της Σάντερλαντ.
Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Άσλεϊ Γιανγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το «Sky Sports» και απομένουν πλέον απλά οι υπογραφές του συμβολαίου του που θα μπούνε όταν επιστρέψει ο παίκτης από τις διακοπές τους.
Το μένος των οπαδών της Άρσεναλ ρισκάρει να αντιμετωπίσει ο Αμπού Ντιαμπί, που δήλωσε ότι φοράει φανέλα της Τότεναμ. Τη φανέλα της μισητής αντιπάλου έχει χαρίσει στον Γάλλο μέσο ο Γιουνς Καμπούλ, ο οποίος αγωνίζεται στα «σπιρούνια».
Όσοι νόμισαν ότι η ποδοσφαιρική δράση τελείωσε κάνουν λάθος. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 αρχίζει, το england365.gr σας μεταφέρει στη Δανία, και σας παρουσιάζει όσα πρέπει να γνωρίζετε, λίγο πριν την πρώτη σέντρα.
Το ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Ασαμόα Γκιαν διαρρέεται τις τελευταίες μέρες από τον Τύπο της Αγγλίας, κάτι που πάντως διαψεύδει ο επιθετικός της Σάντερλαντ. Φυσικά αν πράγματι προκύψει, θα είναι… καλοδεχούμενο.
Μπορεί ο Χάρι Ρέντναπ να τονίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι δεν πωλείται ο Λούκα Μόντριτς, όμως ο παίκτης δεν κοιτά να προεξοφλήσει την παραμονή του στην Τότεναμ και αφήνει ένα ανοιχτό παραθυράκι.