Κέρδη μεν, αλλά...
Κέρδη 59,7 εκατ. ευρώ παρουσίασε η Άρσεναλ στο εξάμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Νοεμβρίου, κάτι που αποδίδεται κυρίως στις πωλήσεις των Σεσκ Φάμπρεγας και Σαμίρ Νασρί.
Κέρδη 59,7 εκατ. ευρώ παρουσίασε η Άρσεναλ στο εξάμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Νοεμβρίου, κάτι που αποδίδεται κυρίως στις πωλήσεις των Σεσκ Φάμπρεγας και Σαμίρ Νασρί.
Δεν είναι λίγα έξι χρόνια χωρίς κάποιο τρόπαιο, ειδικά για ένα σύλλογο όπως η Λίβερπουλ και είναι απόλυτα φυσιολογικό οι πανηγυρισμοί να είναι ξέφρενοι, μετά από μια επιτυχία. Οι «κόκκινοι», μόλις, έχουν κατακτήσει το Λιγκ Καπ και στα αποδυτήριά τους στήνεται η …γιορτή της σαμπάνιας!
Κείμενο προβλεπόμενο, λόγια χιλιοειπωμένα, αποθέωση… Ένα όνομα. Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός αστέρας τα έχει διαβάσει χιλιάδες φορές, αλλά εμείς οφείλουμε να τα ξαναγράψουμε. Στη συμπλήρωση 900 συμμετοχών με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκλεψε την παράσταση όχι μόνο για την επίδοση, αλλά και για το γκολ της νίκης επί της Νόριτς!
Με κάθε τρόπο προσπαθεί να πείσει τον Ρόμπερτ Γκριν ο Σαμ Αλαρντάις να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Γουέστ Χαμ.
Παίκτης της Φούλαμ είναι ο Μαχαμαντού Ντιαρά, όπως ανακoίνωσε ο σύλλογος του Λονδίνου, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Ο Στιούαρτ Πιρς αποφάσισε να μην καλέσει αντικαταστάτες για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με την Ολλανδία, την Τετάρτη, στο «Γουέμπλεϊ».
Ο θρίαμβος της Γουέστ Μπρομ επί της Σάντερλαντ άνοιξε την όρεξη των «baggies», με τον Ρόι Χότζον να οριοθετεί τον στόχο για τη φετινή σεζόν στην κατάληψη μιας θέσης, μέσα στην πρώτη δεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ.
Όχι μόνο την καλή πορεία, αλλά την παρουσία στον μεγάλο τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου έθεσε στόχο της Αγγλίας στο Euro του καλοκαιριού, ο Γουέιν Ρούνεϊ! Ο Άγγλος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFA για την εθνική ομάδα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το πρωτάθλημα και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Επίσκεψη σε εξειδικευμένο γιατρό έχει προγραμματίσει η Άστον Βίλα για τον Ντάρεν Μπεντ. Ο Άγγλος επιθετικός τραυματίστηκε στον αστράγαλο, στη «λευκή» ισοπαλία του Σαββάτου κόντρα στη Γουίγκαν, θα χάσει το φιλικό παιχνίδι της Αγγλίας με την Ολλανδία, την Τετάρτη και εντός της ημέρας θα μάθει τη σοβαρότητα του προβλήματός του.
Τα …νεύρα που έχουν παίκτες και προπονητικό επιτελείο της Νιούκαστλ θα εκτονωθούν πάνω στη Σάντερλαντ, στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής, σύμφωνα με τον Γιόνας Γκουτιέρες. Ο άσος των «καρακαξών» μίλησε για την «κηδεία» που έκανε η Γουλβς στην ομάδα του και δίνει το σύνθημα για αντεπίθεση.