Τσέλσι-Τότεναμ (Ενδεκάδες)
Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ βρίσκονται στην κορυφή της επίθεσης για Τσέλσι και Τότεναμ αντίστοιχα.
Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ βρίσκονται στην κορυφή της επίθεσης για Τσέλσι και Τότεναμ αντίστοιχα.
Καμία διάθεση να αφήσει το Μάντσεστερ και τη Σίτι για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι δεν έχει ο Σέρχιο Αγουέρο.
Στην τελική του ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της League Two, με τις ομάδες που «μάχονται» τόσο για την άνοδο, όσο και για τη αποφυγή του υποβιβασμού να αντιμετωπίζουν τα οχτώ ματς που απομένουν ως ισάριθμους τελικούς.
Στο «Galpharm Stadium» κόντρα στην τέταρτη του βαθμολογικού πίνακα, Χάντερσφιλντ, δοκιμάζεται η πρωτοπόρος Τσάρλτον στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 39ης «στροφής» στη League One.
Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι παρουσιάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.
Την κατάσταση στα χέρια της έχει πλέον η Σαουθάμπτον, που είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να εξασφαλίσει όχι μόνο μια εκ των δύο πρώτων θέσεων, αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι «άγιοι» βρίσκονται στην κορυφή, έχοντας απόσταση πέντε βαθμών από τον πλησιέστερο διώκτη τους, και «τρέχουν» σερί 11 αγώνων χωρίς ήττα. Σήμερα θεωρητικά έχουν εύκολο έργο απέναντι στη Ντονκάστερ, όμως οι «ρόβερς» παλεύουν για τη σωτηρία τους και δεν πρόκειται να παραδοθούν χωρίς να δώσουν μάχη.
«Για τον Φαμπρίς»! Με αυτό το σύνθημα θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές της Μπόλτον στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπλάκμπερν, που θα είναι το πρώτο ματς των «γουόντερερς» μετά το συμβάν με τον Φαμπρίς Μουάμπα πριν από ακριβώς μια εβδομάδα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»…
Τον στόχο που έθεσε πριν καν την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστική περιόδου θέλει να πετύχει η Σουόνσι στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ! Οι «κύκνοι» σε περίπτωση νίκης φτάνουν στους 40 βαθμούς, με τους οποίους μπορούν να κάνουν σχέδια για τη… δεύτερη σερί παρουσία τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα!
Έχοντας επιδείξει το σθένος που απαιτείται για να παραμείνει στην κατηγορία και ταξιδεύοντας στο «Στάδιο του Φωτός» σε περίοδο που η Σάντερλαντ κάνει… «κοιλιά», η ΚΠΡ θα προσπαθήσει στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, να δώσει συνέχεια στην εκπληκτική νίκη επί της Λίβερπουλ, μεσοβδόμαδα!
Το «πληγωμένο» γόητρο της Λίβερπουλ μετά την κατραπακιά από την ΚΠΡ μεσοβδόμαδα και με το… τρένο και του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ να χάνεται θέλει να εκμεταλλευτεί η Γουίγκαν στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ!