Με βασικό «όπλο» την έδρα
Τα εντός έδρας παιχνίδια θα είναι το «κλειδί» για την πρόκριση της εθνικής Αγγλίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Τζο Χαρτ.
Τα εντός έδρας παιχνίδια θα είναι το «κλειδί» για την πρόκριση της εθνικής Αγγλίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Τζο Χαρτ.
Καμία δόση αλήθειας δεν έχουν τα όσα γράφονται στον αγγλικό Τύπο και θέλουν τον Γι-Σουνγκ Παρκ να σκέφτεται την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Διαψεύδει και τα λεγόμενα του πατέρα του ο άσος της ΚΠΡ, λίγα 24ωρα μετά τις σχετικές δηλώσεις.
Τα πάντα ανοιχτά άφησε ο προπονητής της Γουίγκαν, Ρομπέρτο Μαρτίνες, όσον αφορά την παραμονή της ομάδας, χαρακτηρίζοντας την τρέχουσα σεζόν ως την πιο δύσκολη των τελευταίων τεσσάρων χρόνων.
Έτοιμος να φτιάξει βαλίτσες και να φύγει από την Ιντερνασιονιάλ είναι ο Λεάντρο Ντιαμιάο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας Λουίς Μόουρα, με την Τότεναμ να καραδοκεί.
Αισιόδοξοι ότι ο Στίβεν Τζέραρντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο είναι άπαντες στην Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Γκλεν Ντρίσκολ.
Περισσότερη υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Άρσεναλ για να δουν τον Τζακ Γουίλσιρ να αγωνίζεται και πάλι με τη φανέλα της ομάδας, αφού ο Άγγλος άσος θα χρειαστεί ακόμη δύο εβδομάδες για να είναι έτοιμος να πατήσει και πάλι το χορτάρι του «Emirates», όπως αποκάλυψε ο Αρσέν Βενγκέρ.
Στην Μάντσεστερ Σίτι και την επόμενη σεζόν, προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα, τόνισε ότι θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Βινσέν Κομπανί.
Ενθουσιασμένος που είναι κοντά στο να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.
Έτοιμος να βοηθήσει την Πλίμουθ να παραμείνει στην κατηγορία είναι ο Γουόρεν Φίνι, ο οποίος μπορεί και πάλι να υπολογίζεται για την ενδεκάδα, αφού οι ενοχλήσεις του υποχώρησαν.
Η έλευση του Μαουρίτσιο Ποκετίνο αλλάζει το μεταγραφικό σχεδιασμό της Σαουθάμπτον, αφού ο τεχνικός της ομάδας δεν είναι διατεθειμένος να κοιτάξει μόνο εντός του Νησιού για παίκτες. Πρώτη επιλογή ο Νταβίντε Αστόρι, με τον Ιταλό αμυντικό να κοστολογείται, όμως, με 10 εκατομμύρια λίρες.