Ειδήσεις »

27.04.2024 | 14:50

«Σαν να μην ήθελε να είναι εκεί»: Η προθέρμανση του… αναπληρωματικού Σαλάχ, πριν το Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ! (vid)

Μήπως παρακολουθούμε την… αρχή του τέλους του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ; Ίσως. Το μόνο δεδομένο είναι πως ο Αιγύπτιος έμοιαζε «ξενερωμένος» που δεν ξεκίνησε απέναντι στη Γουέστ Χαμ!

27.04.2024 | 13:25

Ο Μαρέσκα θα έκανε περήφανο τον Πεπ με τη Λέστερ που έφτιαξε

Στην πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής σε ομάδα στην Αγγλία, ο Έντσο Μαρέσκα τα πήγε περίφημα. Επανέφερε άμεσα τη Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου από τη νέα σεζόν θα συναντήσει ξανά τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Και εκείνος, θα του πει πόσο υπερήφανος είναι που τον είδε να πετυχαίνει τόσο άμεσα, έχοντας φύγει το περασμένο καλοκαίρι από το πλευρό του στη Σίτι .  

27.04.2024 | 10:56

Ένα μπλε κύμα έτοιμο για τελικό: Sold out το Τσέλσι – Μπαρτσελόνα των γυναικών στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Το γυναικείο ποδόσφαιρο ανθίζει και ο κόσμος το αγκαλιάζει όσο ποτέ άλλοτε! Οι κοπέλες της Τσέλσι θ' αγωνιστούν σε ένα ασφυκτικά γεμάτο «Στάμφορντ Μπριτζ» στη ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αφού ανακοινώθηκε το μαγικό sold – out!  

27.04.2024 | 10:17

Άρνε Σλοτ: Αναλαμβάνει τους «κόκκινους» και γίνεται ο πιο ακριβός Ολλανδός προπονητής!

Το ποσό που αξίωσε και που κατάφερε να πάρει η Φέγενορντ από τη Λίβερπουλ ως αποζημίωση για να επιτρέψει στον Σλοτ να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ στους «κόκκινους», καθιστά τον 45χρονο τεχνικό, τον πιο ακριβό Ολλανδό προπονητή που κυκλοφορεί.