Όλοι θέλουν τον Αλ Χαμπσί!
Τρεις «μνηστήρες», δύο από την Πρέμιερ Λιγκ κι έναν από την Τσάμπιονσιπ έχει τραβήξει κοντά του ο Αλί Αλ Χαμπσί που μένει ελεύθερος από τη Γουίγκαν.
Τρεις «μνηστήρες», δύο από την Πρέμιερ Λιγκ κι έναν από την Τσάμπιονσιπ έχει τραβήξει κοντά του ο Αλί Αλ Χαμπσί που μένει ελεύθερος από τη Γουίγκαν.
Στο ταλέντο του Τζακ Γουίλσιρ και τις ικανότητές του μέσα στο γήπεδο επιλέγει να επικεντρωθεί ο Ρόι Χότζον, που όμως, τόνισε ότι ουδέποτε επικρότησε και ούτε θα το κάνει, συμπεριφορές όπως αυτή που έχει επιδείξει ο νεαρός άσος της Άρσεναλ κατά καιρούς.
Τον Περουβιανό Ροναλντίνιο, Κριστιάν Μπεναβέντε, θέλει να πάρει από τη Ρεάλ Μαδρίτης η Γουέστ Μπρομ και οι άνθρωποι των «baggies» έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά των Μαδριλένων.
Ο Ντέιβιντ Μόγιες θέλει να πάρει τον Ζόελ Κάμπελ από την Άρσεναλ και η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα προσφέρει 6 εκατ.λίρες για τον νεαρό Κοσταρικανό που φέτος αγωνίστηκε δανεικός στη Βιγιαρεάλ.
Κατηγορηματικά αρνείται η Άρσεναλ να διαθέσει 25 εκατ.λίρες στη Σαουθάμπτον για τον Μόργκαν Σνάιντερλιν και στρέφεται πλέον σε εναλλακτικές λύσεις για τη μεσαία γραμμή.
Στην επιθυμία του Ρόμπιν Φαν Πέρσι για περισσότερες συμμετοχές «πατάει» η Γιουβέντους που σκοπεύει να προσφέρει 5 εκατ.λίρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού, ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.
Η Τσέστερφιλντ ολοκλήρωσε την πρώτη της μεταγραφή για την καλοκαιρινή περίοδο.
Την ώρα που μία εκ των Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης για την σεζόν που ολοκληρώνεται, ο Εντέν Αζάρ κοιτάει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.
Λουίς Σουάρες και Πατρίς Εβρά άφησαν πίσω το περιστατικό που είχε γίνει ανάμεσά τους σε παιχνίδι της Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έδωσαν τα χέρια στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ρόι Χότζον απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση για όσα έχουν γίνει στην FIFA το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά την παραίτηση του Σεπ Μπλάτερ, θέλοντας να επικεντρωθεί περισσότερο στο αγωνιστικό και το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Ιρλανδία.