Έξτρα αστυνομική δύναμη στο Μάντσεστερ
Αυξημένα θα είναι απόψε τα μέτρα ασφαλείας στο Μάντσεστερ, με αφορμή τους εντός έδρας αγώνες των Σίτι και Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ!
Αυξημένα θα είναι απόψε τα μέτρα ασφαλείας στο Μάντσεστερ, με αφορμή τους εντός έδρας αγώνες των Σίτι και Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ!
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι της Άρσεναλ, περιμένοντας τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων των Θίο Γουόλκοτ και Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν που αποχώρισαν τραυματίας από τη χθεσινή αναμέτρηση με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ!
Τις τελευταίες του ημέρες ως ποδοσφαιριστής της Ρόμα φαίνεται πως διανύει ο Άσλεϊ Κόουλ, αν λάβουμε υπ'όψην τις τελευταίες πληροφορίες των ιταλικών Μέσων.
Καιρός ήταν! Ο Νταβίντ Σίλβα είναι απολύτως έτοιμος να πατήσει ξανά το χορτάρι του «Etihad», διεκδικώντας θέση στο αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι ενόψει της αναμέτρησης με τη Νόριτς.
Νέα προσπάθεια να πείσει την Ίντερ να της παραχωρήσει τον Ντανίλο Ντ' Αμπρόσιο θα καταβάλλει τον ερχόμενο Ιανουάριο η Γουέστ Χαμ.
Καταστροφική ήταν η βραδιά για την Άρσεναλ και τον Αρσέν Βενγκέρ, την Τρίτη στο Χίλσμπορο, αφού, πέρα από το βαρύ 3-0 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ, ο Αλσατός αγχώνεται πλέον για την κατάσταση των Τσάμπερλεϊν και Γουόλκοτ που αποχώρησαν τραυματίας.
Είναι… προεδρική εντολή! Ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo» αναφέρει ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Έντεν Αζάρ και πως σκοπεύει να χτυπήσει άμεσα την πόρτα της Τσέλσι!
Η έντονη απογοήτευση από το ματς με την Άντερλεχτ για το Γιουρόπα Λιγκ, έκανε τους... εκνευρισμένους παίκτες της Τότεναμ να ξεσπάσουν στη Μπόρνμουθ στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως ανέφερε ο Κριστιάν Έρικσεν.
Αυτή τη φορά «πλήρωσε» τα νεύρα του Πορτογάλου το τηλεοπτικό δίκτυο «beIN Sports» μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι από τη Στόουκ στο Λιγκ Καπ, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο αποχώρησε από το flash interview με τη δικαιολογία πως ο δημοσιογράφος ήθελε να σταθεί σε αρνητικό στοιχείο του παιχνιδιού...
Όσο μεγάλη κι αν είναι η απογοήτευση, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να την «κουβαλούν» ακόμα μαζί τους οι παίκτες της Τσέλσι στο ντέρμπι του Σαββάτου με τη Λίβερπουλ, όπως ανέφερε ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς.