Αποθέωσε Στόουνς ο Νέισμιθ
Τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Τζον Στόουνς επαίνεσε ο Στίβεν Νέισμιθ, ο οποίος πρόκειται να τον συναντήσει ξανά αύριο (11/11, 21.45) ως αντίπαλο στο «Γούμπλεϊ», στο πλαίσιο του αγώνα της Αγγλίας με τη Σκωτία.
Τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Τζον Στόουνς επαίνεσε ο Στίβεν Νέισμιθ, ο οποίος πρόκειται να τον συναντήσει ξανά αύριο (11/11, 21.45) ως αντίπαλο στο «Γούμπλεϊ», στο πλαίσιο του αγώνα της Αγγλίας με τη Σκωτία.
Μετά το δεδομένο ενδιαφέρον της Λέστερ, γνωστό βρετανικό Μέσο, ανέφερε πως στη... λίστα των υποψηφίων για τον αριστερό μπακ της Λιντς Γιουνάιτεντ, Τσάρλι Τέιλορ, έχει προστεθεί και άλλος σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ, και ειδικότερα, η Γουέστ Μπρομ.
Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης μεταξύ Αγγλίας και Σκωτίας σε επίσημο παιχνίδι μετά από 17 χρόνια, ο Γκλεν Χοντλ σχολίασε πως οι δυο χώρες θα έπρεπε να αγωνίζονται συχνότερα, όπως συνέβαινε παλιότερα και στο «Βρετανικό πρωτάθλημα», έτσι ώστε να μη χαθεί η αίγλη της μεταξύ τους κόντρας.
Κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ είναι ο Νταρίλ Χόργκαν, ο οποίος αποκαλύπτει πως θα σκεφτεί σοβαρά μια ενδεχόμενη πρόταση από τις «καρακάξες».
Τα πάντα, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα γήπεδα, κάνει ο Μουχάμεντ Μπέσιτς της Έβερτον.
Ο Βίνσεντ Γιάνσεν τραυματίστηκε στο κεφάλι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη φιλική αναμέτρηση της Ολλανδίας με το Βέλγιο, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στο επιτελείο της Τότεναμ.
Έτοιμη να κινηθεί για τα δανεισμό του Μαμαντού Σακό από την Λίβερπουλ είναι η Γουέστ Μπρομ.
Ως το τυχερό του γήπεδο αισθάνεται την έδρα της ομάδας του ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος μετρά πέντε γκολ στις ισάριθμες τελευταίες παραστάσεις του στο «Άνφιλντ».
Δύο βασικούς μεταγραφικούς στόχους έχει η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε ενόψει Ιανουαρίου.
Καταλληλότερο προπονητή για να αναλάβει το έργο της αγωνιστικής βελτίωσης του Γκάμπριελ Ζέσους χαρακτήρισε τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο συνάδελφός του στην Εθνική Βραζιλίας, Τίτε.