Τσάμπιονς Λιγκ με την Έβερτον ονειρεύεται ο Ριτσάρλισον
Κανένα «φρένο» στις φιλοδοξίες του δεν βάζει ως παίκτης πλέον της Έβερτον ο Ριτσάρλισον.
Κανένα «φρένο» στις φιλοδοξίες του δεν βάζει ως παίκτης πλέον της Έβερτον ο Ριτσάρλισον.
Νίκη απέναντι στην Μπέρνλι με μηδέν παθητικό, που θα δώσει προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, επιθυμεί ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (23/8, 21:00) ο Πέδρο Μαρτίνς.
Αποφασισμένος να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παλέψει ώστε να καθιερωθεί στην βασική της εντεκάδα, εμφανίζεται ο Αντονί Μαρσιάλ.
Με τα χρώματα της Ρέιντζερς για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα αγωνίζεται ο Κάιλ Λάφερτι!
Συνεχίζει τα… ψώνια από την Πρέμιερ Λιγκ! Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Λόρις Κάριους από τη Λίβερπουλ, η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή από το Νησί, τον Φαμπιάν Ντελφ!
Παρελθόν από το δυναμικό της Γουότφορντ αποτελεί ο Μπράις Τζα Τζετζέ!
Αρνητική στο ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Γουίλιαν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα.
Από νεαρό, αμούστακο παιδί, ηγέτης και αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι! Ο Βενσάν Κομπανί συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια παρουσίας στο «Etihad» και οι «πολίτες» δεν μπορούσαν παρά να το… γιορτάσουν!
Την απόφαση να χρησιμοποιήσει το VAR από την προημιτελική φάση μέχρι και τον μεγάλο τελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, έλαβε η UEFA, όπως αναφέρουν οι «Times»!
Ο τραυματισμός του Κλαούντιο Μπράβο στον Αχίλλειο τένοντα, βγάζει στην αγορά τον Πεπ Γκουαρδιόλα για αναπληρωματικό τερματοφύλακα, από τη στιγμή που έχουν παραχωρηθεί πλέον οι Χαρτ και Άνγκους Γκαν.