Μόνο καλό κάνει η παρουσία του Ρίο
Την ευχαρίστησή του για την παραμονή του Ρίο Φέρντιναντ με την υπόλοιπη αποστολή της Αγγλίας στη Νότια Αφρική, παρά το γεγονός πως δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, εξέφρασε ο Τζον Τέρι.
Την ευχαρίστησή του για την παραμονή του Ρίο Φέρντιναντ με την υπόλοιπη αποστολή της Αγγλίας στη Νότια Αφρική, παρά το γεγονός πως δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, εξέφρασε ο Τζον Τέρι.
Την απόκτηση του Ράιν Μπάμπελ της Λίβερπουλ βολιδοσκοπεί η Μπέρμιγχαμ σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.
Στην πόρτα της εξόδου έστειλε τους Μάρτιν Πετρόφ, Μπεντζανί Μαρουάρι και Σιλβίνιο, η Μάντσεστερ Σίτι, αφού τους ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να τους γίνει πρόταση για ανανέωση των συμβολαίων τους. Οι τρεις προαναφερθέντες δεν κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Για τρίτη φορά στην καριέρα τους θα συνυπάρξουν ο Πάντι Κένι και ο Νιλ Γουόρνοκ. Ο Άγγλος τερματοφύλακας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ συμφώνησε για 3 χρόνια με την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και θα παίξει για ακόμα μία φορά υπό τις οδηγίες του έμπειρου κόουτς.
Μεγάλη απώλεια χαρακτήρισε την πιθανή αποχώρηση του Στίφεν Πίεναρ από την Έβετον, ο συμπαίκτης του στα «ζαχαρωτά», Τιμ Κέιχιλ. Ο Αυστραλός που υπέγραψε τον προηγούμενο μήνα νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Λίβερπουλ, ελπίζει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και ο Πίεναρ.
Το τάκλιν του Κέβιν – Πρινς Μπόατενγκ στον Μίκαελ Μπάλακ κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου Αγγλίας που στέρησε τη συμμετοχή του δεύτερου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι η αιτία που ο παίκτης της Πόρτσμουθ δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Bundesliga.
Τον Ρώσο στράικερ της Τότεναμ, Ρόμαν Παβλιουτσένκο, έχει βάλει στο «μάτι» ο Τόνι Πούλις. Ο προπονητής τη Στόουκ θέλει να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας του και φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει 11 εκατομμύρια λίρες για τον υψηλόσωμο φορ των Λονδρέζων.
Χωρίς τον μέσο της Άστον Βίλα πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Αγγλίας στο Ράστενμπεργκ της Νοτίου Αφρικής, αφού ανέβασε πυρετό και προτιμήθηκε να παραμείνει κλινήρης. Αντιθέτως, κανονικά συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα ο Γκάρεθ Μπάρι, που επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.
«Δεν μου έχει γίνει πρόταση από τη Λίβερπουλ αλλά δεν χρειάζεται κιόλας. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Τότεναμ και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή». Ξεκάθαρος εμφανίστηκε ο Χάρι Ρένταπ όσον αφορά το μέλλον του στο Γουάιτ Χάρτ Λέιν, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «ESPN».
Η εμφάνισή του απέναντι στην Platinum Stars F.C. το απόγευμα της Δευτέρας και το γκολ που πέτυχε στα πρώτα λεπτά της τελευταίας φιλικής αναμέτρησης πριν το Μουντιάλ, ήταν άκρως ικανοποιητικά για τον Ντεφό. Παρόλα αυτά, δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στις ΗΠΑ.