Θέλει Ίντερ ο Μαστσεράνο
Ο μάνατζερ του Χαβιέ Μαστσεράνο υποστηρίζει πως ο πελάτης του θα πήγαινε…πετώντας στην Ίντερ προκειμένου να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ράφα Μπενίτεθ.
Ο μάνατζερ του Χαβιέ Μαστσεράνο υποστηρίζει πως ο πελάτης του θα πήγαινε…πετώντας στην Ίντερ προκειμένου να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποκάλυψε ότι όσοι παίκτες της Γιουνάιτεντ συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων και αποθεραπείας προκειμένου να αποφευχθούν πιθανοί τραυματισμοί.
Ένα βήμα πριν τη μετακόμισή του στο «Έμιρεϊτς» και την Άρσεναλ βρίσκεται ο Μαρκ Σβάρτσερ που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Φούλαμ, ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας στο «Craven Cottage».
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας πάνω στην χαρά του για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου φαίνεται πως μπέρδεψε τα λόγια του καθώς την στιγμή που αφιέρωνε το τρόπαιο στην Άρσεναλ χρησιμοποίησε παρελθοντικό χρόνο : « Είμαι πολύ περήφανος που…αγωνίστηκα στην Άρσεναλ», δήλωσε ο Καταλανός για να… ανασκευάσει λίγο αργότερα.
Αρνητική απάντηση έλαβε η Γουέστ Μπρομ στην πρόταση που απηύθυνε στη Λίβερπουλ ζητώντας να της παραχωρήσει τον Νταβίντ Ν’Γκογκ με τη μορφή δανεισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα της Τρίτης στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Στίβεν Τζέραρντ αφού όπως ισχυρίστηκαν ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και ηγέτης της Λίβερπουλ είναι μεγάλος και τα χρήματα που απαιτεί η Λίβερπουλ υπερβολικά.
Μειώνεται η ανησυχία στο «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ για την κατάσταση του τραυματισμού του Φερνάντο Τόρες στον προσαγωγό, από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αφρική κόντρα στην Ολλανδία. Το ιατρικό επιτελείο έχει καθησυχάσει τους ανθρώπους της ομάδας, κάνοντας λόγο για γρήγορη επάνοδο.
Η Μπλάκπουλ ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του διεθνή Αμερικανού μέσου της Μπορούσια Γκλάντμπαχ, Μάικλ Μπράντλεϊ.
Η παρουσία της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, ολοκληρώθηκε με πλήρη αποτυχία. Το… πρόβλημα όμως, εντοπίζεται ακόμη πιο βαθιά, αφού σύμφωνα με τη «Sun», η 13η θέση που κατέλαβαν τα «λιοντάρια» στο φετινό Μουντιάλ, είναι η χειρότερη στην ιστορία της εθνικής ομάδας στη μεγάλη διοργάνωση!
Ο Λουίς Φαμπιάνο έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να αγωνιστεί είτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είτε στη Μίλαν. Το συμβόλαιο του 29χρονου με τη Σεβίλη λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα. Παρά τις δυσκολίες όμως, ο Χάρι Ρέντναπ βάζει την Τότεναμ στο «κόλπο» της απόκτησης του διεθνή Βραζιλιάνου άσου.